Grinder spiller nest siste seriekamp for sesongen på hjemmebane lørdag klokka 15.00. På motsatt banehalvdel står Vinger, og med et lokaloppgjør som trolig engasjerer mange passer det bra å slå litt ekstra på stortromma. Grinder hadde et tilsvarende opplegg i fjor da de møtte Brandval i siste seriekamp.

- Grinder tar i mot vinger hjemme på en perfekt gressmatte lørdag. Vinger kjemper i tittelkampen også i år, så her får Grinder-gutta kjørt seg. Grinder har slitt i det siste med litt lite folk og tett kampprogram. Tre viktige brikker har også forlatt oss i sommer på grunn av studier, sier Bjørnar Melsaas.

Grendelaget stiller opp

Som i fjor stiller Grinder Grendelag med servering under kampen, og det er lagt opp til fotballpub med trubadur etter kampen. Opplegget i fjor ble en stor suksess, og Melsaas håper de gjentar suksessen i år.

- Grendelaget stiller alltid opp for oss. De selger drikke under kampen, og fortsetter festen etter kampen inne i samfunnsalen. Grinder-publikumet møter alltid opp. Grinder supporterklubb stiller også opp med eget lysshow denne kampen, smiler Melsaas.

Med det er rammen lagt for en forhåpentligvis bra ettermiddag og kveld. Det er trubadur Joar Balstad som sørger for musikken på puben, og selve fotballkampen mot Vinger blir direktesendt på SolørRadioen. Knut Lilleåsen vil kommentere lokaloppgjøret direkte på radioen.