– Det er helt utrolig hvor mange som har tatt turen til festplassen på Kynna, sier Julianne Mobekk hos Nabo’n.

Kombinasjonen av gode band og minner fra den ærverdige festplassen er tydeligvis noe folk setter pris på.

Luxus Leverpostei og Ingemars

I år er det Ingemars og Luxus Leverpostei som står for musikken. Ingemars er godt kjent i vårt distrikt og spiller svingende dansemusikk på dialekt, mens Luxus Leverpostei er et norsk rockeband, mest kjent for sine kontroversielle tekster på slutten av 90-tallet.

– Kanskje en litt uvanlig blanding av musikk, men her får man i pose og sekk og vi tror dette er musikk som treffer mange. Det blir rett og slett fantastisk underholdning fra scena denne kvelden, smiler Jonas Andersen.

Luxus Leverpostei har holdt det gående i over 25 år, og er mest kjent for låter som «Pamela», «Bare 4år» og «Plastisk Kirurgi», men de kom med nytt album i 2016 og spiller fortsatt mange konserter hvert år. De spiller ikke så mye på østlandet, så arrangørene oppfordrer folk til å kjenne sin besøkelsestid.

Håper å fortsette med fester på Kynna

– Vi håper selvsagt at det kommer like mange som på de forrige festene slik at vi kan fortsette å holde liv i den flotte festplassen på Kynna. Det er mange kostnader og mye jobb med en slik fest så vi er hele tiden klar over risikoen ved å arrangere en fest så langt inn på skogen, men vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger etter de foregående festene. Vi tar med oss erfaringer fra tidligere år og jobber hele tiden for å lage et enda bedre arrangement sier Mobekk.

Festen har 18års aldersgrense og arrangørene oppfordrer foresatte om ikke å skysse sine unge håpefulle oppover, legger hun til.