Det blir country i flere ulike sjangere når Branson spiller opp under Høstfesten på Flisa lørdag. Medlemmene i bandet bor på Nesodden, i Tønsberg og i Drammen. Fredag og lørdag kveld skal de spille i Kongsberg, men takket likevel ja til å spille på Flisa på dagen lørdag.

- Jeg må innrømme at jeg ikke kjenner veldig godt til Flisa. Men flere ganger har vi kjørt forbi, og vi har stoppet og spist på Flisa ved noen anledninger. Nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med dere, sier Oddgeir Hatlemark som spiller gitar og synger i bandet.

Holdt på i 3 år

Med seg har han Tuva Adriane Lønne på vokal, Tor Sverre Engen på bass og vokal og Lasse Wahl på trommer.

- Det er tre år siden vi startet opp, og vi har gitt ut et par singler selv. Mer har vi på gang, og vi kommer til å spille noen låter som ikke er utgitt ennå. Ellers blir det coverlåter, og det blir country i flere ulike sjangere under vår konsert, sier Hatlemark.

Singelen «Drittlei» ble tatt godt i mot, og passerte fort 50.000 visninger på nettet. Hatlemark tror den og de andre låtene slår bra an på Flisa.

- Vi spiller nå to til tre ganger i måneden, og har hele Sør-Norge som nedslagsfelt. Det som er artig med countrymusikken er at den fenger alle aldersgrupper, og vi har noe for alle også på Flisa, sier Hatlemark.

spiller også egne låter

Repertoaret består av låter fra blant andre Chris Stapleton, Ashton Shepherd, Sugarland og One Trick Pony, samt en rekke egne låter i det samme musikalske landskapet.

- Tuva har en fot trygt plantet i alle leire. Så enten du vil synke inn i melankoliens mørke kroker, eller danse på bordet i ren lykke, Tuva har noe for deg, smiler Hatlemark.