I år er Klubben AS 40 år, og det har bedriften markert med julebordtur til Tallinn for de ansatte i helga som var. I tillegg blir det en markering for inviterte gjester 22. desember.

I jubileumsåret ønsker også bedriften å gjenta suksessen fra de to foregående årene, og gi bort en gave verdt 10.000 kroner til et idrettslag eller annen organisasjon som har som mål å holde seg i aktivitet.

- Vi synes det er hyggelig å kunne bidra til at folk synes det er gøy å være i aktivitet. Derfor kjører vi denne konkurransen hvor idrettslag og andre kan vinne varer verdt 10.000 kroner, sier Kari Heggelund i Klubben AS.

Stort varelager

Bedriften fører over utrolige 20.000 artikler, og her skal det være noe å velge i for de fleste som ønsker å søke.

- Det har kommet inn mange søknader allerede, og vi oppfordrer til å sende inn søknader innen fristen 21. desember. Hvem som vinner årets julegave verdt 10.000 kroner offentliggjør vi 22. desember, sier Heggelund.

I fjor var det turngruppa i Flisa Allianseidrettslag som vant, og året før Jar skole. Det er ikke utenkelig at premien tildeles lokalt i år heller, men det forutsetter at de lokale lagene er flinke til å søke.

- Det trenger ikke være noen stor detaljert søknad, men en kort beskrivelse om hva slags produkt som ønskes og hva det skal brukes til. Søknader må sendes pr. e-post til kari@klubben.no, sier Heggelund.