• GLAD: Otto Langmoen er glad for at det er bestemt at Kaffegata skal friskes opp.

- Samtidig som vi har bidratt til å gjøre Kaffegata til en brukervennlig og vakker gate, så skal jeg erkjenne at Kaffegata trenger et ansiktsløft. Vi har enda ikke avklart hva pengene konkret skal brukes på, men de kommer godt med - og de skal brukes godt, forteller Langmoen. 

Langmoen forteller videre at de øremerkede kronene skal brukes til noe helt konkret, ikke i drift. Én av grunnene til det er fordi områdene er private og fylkeskommunale eiendommer.

- Vi legger ikke disse pengene i en parkmedarbeider som skal klippe og luke, vi ønsker å løfte noe og ta tak i noe, sier han. 

- Hva tenker du på da? 

- Det kan være alt i fra oppmerking av gangfelt som er slitt bort til kjøp av blomster og grønt. Det skal være til innkjøp av noe du skal legge merke til, som får umiddelbar effekt, påpeker han.

Langmoen sier også at de er avhengige av at frivillige og næringslivet er med på at de sammen har et ansvar for å drive vedlikehold i Kaffegata. 

- Hvor mange blomster og trær kan man kjøpe for 200.000 kroner? 

- For å sammenligne; den blomsterinvesteringen vi gjorde med blomsterpotter på hver lysestolpe med blomster som skal vare ett år - disse blomstene kostet 12.000 kroner.