• SPORTSLIG LEDER: Kristen Ommang-Engen er både spiller og sportslig leder.
  • DEBUTERER: Simen Stølen som kom på lån fra KIL Toppfotball, debuterer for Flisa fotball (Foto: kil.no)

Onsdag vant Flisa fotball 3-2 borte mot Storhamar i 1. kvalfiseringsrunde til NM, og nå er det klart at 4. divisjonslaget Faaberg blir motstander på SolørRadioen Arena onsdag 5. april klokka 19.30.

Tidligere kaptein og storscorer Sigvart Lunder, som la opp etter fjorårets sesong, gjør comeback:

- Vi har noen skader og eksamen som gjør at vi er litt tynne i forsvar, så da har Sigvart sagt han skal bidra for oss! Det er vi selvsagt veldig glad for, sier sportslig leder Kristen Ommang-Engen.

Faaberg er regnet som en av opprykksfavorittene fra 4.divisjon og blir en tøff motstander:

- Faaberg rykket ned fra 3.divisjon grunnet omleggingen av seriesystemet. Hadde det vært en vanlig sesong hadde de holdt seg med god margin, så vi møter absolutt et godt lag. De slo jo ut Lillehammer fra vår avdeling i sin første kvalifiseringskamp, så vi må absolutt være skjerpet skal vi komme oss inn i 1. runde, forteller Ommang-Engen.

Målsetningen til Flisa fotball er 1. ordinære runde i NM:

- Vi er først og fremst veldig fornøyd med å få hjemmekamp. Flisa fotball har vist gjennom mange år , at vi hjemme på Flisa er vonde å møte og det er ikke mange som får med seg noe herfra. Håper folk møter opp og vil få med seg første obligatoriske hjemmekamp for året, oppfordrer Ommang-Engen.

Onsdagens kamp vil også bli første mulighet til å se nysigneringen fra KIL Toppfotball, da Simen Stølen debuterer for Flisa fotball.