• POPULÆRT: Tour of Kids er populært for både deltagere og tilskuere.

Det har vært stor trafikk både på dagtid og under kveldsarrangementene så langt under SolørMart'n. Folk har strømmet til i det fine sommerværet og møtt opp i stort antall på konsertene både ved Snacksen og i teltet på Rådhusplassen. 

Lørdag formiddag var det tid for Tour of Kids igjen, og både små og store hadde møtt opp. Det ble litt knall og fall, men i det store og det hele gikk det veldig bra. Det var mange store glis, både blant deltagerne og de mange som var heiagjeng og tilskuere. 

Mart'ns-sjef Odd Erland Dalen var veldig fornøyd med årets SolørMart'n så langt. 

- Ja, dette har vært veldig bra rett og slett! Det har vært veldig mye folk i gatene, både på dagen og kvelden. Det er på dagtid det er aller flest folk, men i år har det også vært veldig mye folk utover kveldene. Allerede tidlig på torsdagen var det mye folk i gatene og butikkene forteller om mer og mer folk tidlig på dagen. Jeg er nesten overrasket selv om hvor fort det tetter seg i gata tidlig på morgen alle dager! Jeg får mange positive tilbakemeldinger, både fra lokale og ikke minst fra de mange som kommer langveis fra, sier Dalen før han må farte videre.