• NATURSTI: I naturstien skulle deltakerne komme frem til løsningsordet spøkelse. Her ser vi Kevin Larsen, Iris Beck Lindberg og Ruben Larsen.
  • MANGE KOM: Det var rundt 50 som møtte opp for å være med på felles avgang fra parkeringsplassen i Flissundet.
  • NYTT LIV: Etter å ha ligget i brakk en stund er det igjen liv i Barnas Turlag Solør. Hanne Finsrud (til høyre) er leder i laget, og med god hjelp av Marthe Beck.

Etter å ha ligget i brakk en periode er det igjen liv i Barnas Turlag Solør. Dette er en del av DNT Finnskogen, og det er Hanne Finsrud som har tatt på seg ledervervet i Barnas Turlag Solør nå.

- Jeg synes det er mye morsommere å finne på ting med mine barn sammen med andre barn, og for barn er det viktig å komme seg ut. Derfor ville jeg ta på meg dette, sier Finsrud.

Med seg på laget har hun fått Marthe Beck og Thomas Lindberg, og første aktivitet var heksenatt på Myrmoen fredag kveld. Det var rundt 50 som møtte opp for å være med.

- Vi var veldig spente på hvor mange som kom, og er fornøyd med oppmøtet. Vi har flere aktiviteter på gang utover vinteren og 2017, sier Finsrud.

Klokka 18.00 møttes alle ved parkeringsplassen i Flissundet. Herfra gikk ferden til badeplassen på Myrmoen, og på vegen var det laget en natursti. Ved å svare riktig på oppgavene skulle de komme frem til et løsningsord. Løsningsordet denne gangen var spøkelse.

I etterkant av naturstien var det lagt opp til grilling og utdeling av varmt drikke til små og store ved badeplassen.

- Det ble en fin kveld, og flott stemning med lys i mørket. Det ble en veldig spennende atmosfære for de minste, og vi er veldig fornøyde, smiler Finsrud.