• NY BEDRIFT: Solør vask og polering med Frank Jonsrud, holder til vis-à-vis kraftstasjonen ved Flisa-elva.

Frank Jonsrud har ikke formelt startet opp, men er allerede i gang med testing av produkter og lokaler, og det er kompiser og venner som nyter godt av testingen. 

- Ja, alt er ikke 100 prosent formelt klart, så da blir det litt prøving av nye produkter og utstyr på biler til kompiser og venner. Jeg har som utgangspunkt at jeg starter opp rundt 1. juli, hvis alt går som planlagt, og da blir det forhåpentligvis fullt kjør framover, sier Jonsrud. 

Mange potensielle kunder har allerede tatt kontakt, så tilgangen på kunder ser lovende ut. 

- Ja, dette har jeg stor tro på! Det er mange som allerede har vært innom eller ringt, de lurer på priser og når jeg kan ta bilen deres. Folk har lyst til at bilen skal se bra ut, så da er det bare å ta turen hit - så ordner vi det, smiler Jonsrud. 

Tilbyr det meste, unntatt mekking

Som det ligger i firmanavnet, er det vask og polering som som tilbys.

- Jeg tilbyr alt fra utvendig vask, polering, innvendig rens, seter, motorvask, shining av motorrom, innvendig shining, gummimatter, ja egentlig det meste! Men jeg driver ikke med mekking, det må du ordne andre steder, fortsetter han. 

Det er interessen for bil som gjør at Jonsrud nå tar steget og satser på egen bedrift. 

- Ja, dette har jeg drevet med i alle år, spesielt med mine egne biler. Det har igjen gjort at folk har kommet og lurt på om jeg ikke kan shine bilen deres også. Jeg holdt også på med det samme på Atico i mange år, helt til de la ned den delen. Jeg jobber også på Forestia og skal fortsatt gjøre det. Jobben der gjør at jeg har en del fri, og da skal jeg jobbe med vask og polering her så mye jeg kan. Jeg blir uansett ikke værende her hele tiden, så det enkleste for folk er at de ringer meg og avtaler. Inntil videre skal jeg fortsette på Forestia, så får vi se etter hvert, men planen er å jobbe både på Forestia og med Solør vask og polering, avslutter Frank Jonsrud.