• PÅ KYNNBRUA: I 1994 besøkte Linda Gail Lewis Kynnbrua sammen med Stephen Ackles. Her avbildet sammen med festsjef Jan Bølla. (Foto: Tor-Arne Rønning).

Konserten med Stella Parton i Våler kirke under Vålerdagene i år trakk mye folk, og det gjør garantert også Linda Gail Lewis når hun kommer til Rådhuskinoen Kulturhus søndag 4. desember.

Linda gjestet Kynnbrua i 1994 sammen med Stephen Ackles, og mange husker henne godt fra den gang. Tor-Arne Rønning i Always Late AS lover at Linda fortsatt leverer en kjempekonsert i en alder av snart 70 år.

- Jeg har vært på flere konserter med Linda før, og vi i Always Late har hilst på henne. Det er gjennom en annen bekjent at vi fikk kontakt med henne, sier Rønning.

Eneste på Østlandet

For tiden er Linda Gail Lewis på Europa-turné, og har blant annet flere spillejobber på gang i Nord-Norge og i Sverige. Konserten på Flisa 4. desember er den eneste på Østlandet i denne omgang.

Det ble fullt i Våler kirke da Stella Parton kom i august, og Rønning tror det blir en fullsatt Rådhuskino 4. desember også.

- Foreløpig er det litt stille på billettfronten, men mange sier de skal komme. Vi vet at folk kan være litt trege til å kjøpe billetter, og går for en fullsatt Rådhuskino denne søndagen, sier han.

Han mener musikken passer for alle, men kanskje særlig for de som vokste opp med rock'n'roll og country-stilen som Linda representerer.