Etter kjempesuksess med 50-års jubileumskonsertene, har den populære gjengen i Ole Ivars virkelig fått smaken på konsert- og showlivet. Nå kommer de fra fulle hus på Chat Noir i Oslo med showkonserten «Aldri FREåFÅ» til Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa.

- I «Aldri FREåFÅ» tar Ole Ivars det enda et hakk videre. Når publikum benker seg i kulturhus og konsertsaler for å innta den nye Ole Ivars-menyen, får de oppleve nye, underholdende sider ved det som mange kaller Norges beste live-band, heter det i en pressemelding.

I tillegg til kjente og kjære ingredienser i form av velsmakende Ole Ivars-toner, har de tilsatt ei ekstra stor ause med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse.

Terningkast 6 i NRK P1

Forestillingen har fått terningkast seks av Erik Forfod i NRK P1, som kanskje er landets beste dansebandkjennere. Dansemusikken står sterkt i vår region, og det er liten tvil om at det blir mye folk å Rådhuskinoen denne mandagen. Billetter bør nok absolutt forhåndskjøpes.

- Det er kjempemorsomt å møte en slik respons som vi har gjort. Ole Ivars spiller sjeldent til dans mer på samme måte som de gjorde før. Nå er det mer konserter, og mottakelsen har vært veldig bra, sier bandmedlemmene i Ole Ivars.