• UTVIKLINGSPARK: Liftutleiern AS leier lokaler i Kvisle Utviklingspark, og har rikelig med plass å vokse på.

Naturlig nok er det ikke mange som vil leie lift når været er dårlig. Nå har sommeren endelig kommet, og det gjør at Erik Holtet i Liftutleiern forventer at trykket skal øke mye utover.

- Folk har ikke drevet så mye ute i en kald aprilmåned. Vi ga nylig ut en brosjyre som har skapt litt interesse, og med varmen som nå har kommet blir det nok truck, sier Holtet.

Truck har de riktig nok ikke hos Luftutleiern, men det er mye annet du kan leie her.

- Gjennom samarbeidet med Stavdal kan vi tilby alt fra lifter og minigravere, til stubbefresere og brakker, sier Holtet.

Kan ringe samme dag

Han ser helst at de som skal leie bestemmer seg i god tid, men det er heller ikke noe problem å ringe samme dag.

- Blir det stor pågang kan det nok bli vanskelig å leie ut på timen, men har vi det kunden spør etter hjelper vi gjerne til kjapt. Meg kan folk ringe både på dag- og kveldstid, forteller Holtet.

Kundene til Liftutleiern kommer hovedsaklig fra Solør-kommunene, og det er mange som setter pris på tilbudet. Før måtte mange ta turen til Kongsvinger eller Elverum for å få tak i redskapen de trengte.

Tenker større

Selv om det er behovet for lift mellom Kongsvinger og Elverum firmaet skal dekke i første omgang tenker de også litt større.

- Hele Østlandet er nedslagsfelt, og vi har ingen begrensning slik sett, sier Holtet.

I Kvisle Utviklingspark har bedriften alle muligheter til å utvikle seg videre, og det er god plass til innendørs oppbevaring av lifter enn så lenge. Det kreves ikke noe spesielt av de som skal leie lift.