Alle stolene i Skansen Grendehus var opptatt under næringslivsseminaret under Helt Ville Dager i fjor, og nå håper arrangørene at suksessen skal gjenta seg.

Fortsatt er det en del ledige plasser, men selv om påmeldingsfristen har gått ut er det ikke for sent å melde seg på. Forskjellen er at påmelding nå er bindene på grunn av servering.

- Vi har fått landets beste programleder til å lede debatten, nemlig Terje Svabø, sier Knut Arne Gjems.

Han er fornøyd med programmet for næringslivsdagen, og mener at solungene ikke bør gå glipp av dette. Særlig håper han lokalpolitikerne i alle tre kommuner møter opp.

Svensk radio kommer!

- Både norsk og svensk radio kommer for å dekke dette. Svensk radio har interessert seg særlig for Trygve Slagsvold Vedum og hans medgang for tiden. De skal dekke debatten å lage en sak på de voldsomt gode tallene han har fått til, sier Gjems.

Politikerne som kommer er Bård Hoksrud (Frp), Karin Andersen (SV), Trygve Slagsvold Vedum (Sp), Kristian Tonning Riise (Høyre), Ole Fride Mikkelsgård (V), Thomas Breen (Ap) og Jonatan Faraasen (Krf). 

Fra næringslivet kommer Lars Kristian Lindberg (Rema 1000), John Marius Lynne (Eidsiva Nett), Leif Rune Skymoen (Curida) og Lina Sundberg (Torsby Utveckling).

- Det strømmer stadig på med deltakere på seminaret, men vi ønsker fortsatt at flere melder seg på. Dette er en unik mulighet, sier Thor Arnstein Berg.