NHO Innlandet har 2062 medlemsbedrifter i Hedmark og Oppland, og hver måned deler de ut prisen til månedens bedrift blant sine medlemmer. Prisen er delt ut 45 ganger tidligere, men aldri før til en Solør-bedrift.

- Vi prøver å ha spredning i geografi, bransje og størrelse. Flisa Trykkeri er en bedrift som har hatt en enorm utvikling, og favnet om ny teknologi på en utmerket måte. Omsetningen øker voldsomt, og de ser stadig nye markedsmuligheter, sier Linn Alicia Slora Kristiansen som er kommunikasjonsrådgiver i NHO Innlandet.

Både og regiondirektør Jon Kristiansen er stolte over å kunne gi prisen til den offensive bedriften. Kristiansen synes det var på tide at en Solør-bedrift fikk prisen.

- Å komme til Flisa i dag synes vi er veldig stas. Prisen består i en diplom, heder, ære og oppmerksomhet. Vi har så mye bra næringsliv i Innlandet, og det å kunne gi honnør til slike lokale spydspisser som Flisa Trykkeri er viktig, sier Kristiansen.

Gikk til Moelven sist

Og Flisa Trykkeri er i godt selskap. I mai gikk prisen til Moelven Industrier. Per-Otto Sletten er stolt over utmerkelsen.

- Klart det er artig å bli satt pris på. Det er ikke hver dag vi mottar slike priser, så det er virkelig moro, sier Sletten.

Medlem i NHO Innlandet har Flisa Trykkeri vært helt siden Sletten var med på å overta virksomheten.

- NHO har en del tjenester som vi absolutt trenger. For eksempel advokatbistand dersom det skulle bli behov for det. Medlemskapet er viktig for å kunne reagere på en god og seriøs måte, sier Sletten.

Han anbefaler derfor andre lokale bedrifter å melde seg inn.