Butikksjef hos Zavanna, Elin Hjemli, kan melde om en svært god start for butikkjeden på Flisa. Faktisk bedre enn det kjeden selv hadde sett for seg.

- En tenker kanskje at Flisa er et lite sted, men trafikken hos oss viser hvor mange som egentlig sokner til Flisa og handler her, sier Elin Hjemli.

Hun tok fatt på jobben som butikksjef for Zavanna 3. april i år, og stortrives på jobb hos Flisa Stormarked. Så langt går også butikken med overskudd, og det gjør at de fire ansatte har en trygg jobb å gå til.

- Zavanna har kun dameklær, og vi har et stort utvalg klær som gjerne passer for de litt eldre. Vi får også gode tilbakemeldinger på at vi har klær med litt romslige størrelse, sier Hjemli.

Kommer langveisfra

Kundene kommer fra hele Solør, men gjerne også fra Kongsvinger og Elverum. Det til tross for at Zavanna har to (!) butikker i Kongsvinger.

- Mange reiser til Flisa for å handle, og da stikker de innom hos oss også. SolørMart’n ble en kjempeopptur, og vi utvidet butikken ekstra disse dagene. Vi hadde fire kasser og ti på jobb, og mart’n var helt eventyrlig. Nå ser vi veldig frem til Black Friday, sier Hjemli.

Før hun tok fatt på jobben som butikksjef hos Zavanna jobbet hun som frisør i Elverum, men hun angrer ikke på valget hun tok om å vende nesa sørover.

- Jeg liker meg veldig godt på Flisa, og savner ikke frisørjobben i det hele tatt. Nå kunne jeg aldri tenkt meg å gjøre noe annet enn dette, smiler Hjemli.