• MORO PÅ JOBB: Karl Fredrik Libekk storkoste seg på jobb under årets Bokkenfestival.

Bokkenfestivalen på Braskereidfoss ble en kjempesuksess. Fredag var det 436 besøkende, lørdag over 700 og under Tedansen på søndag var det også svært mange innom. Tilbakemeldingene er utelukkende positive, og arrangørene tror det blir ny festival neste år.

- Det har vært over 1.000 besøkende totalt denne helga, og alt har gått på skinner. Noen småting må kanskje justeres på om vi skal arrangere flere festivaler, men alt i alt helt kanon, sier Jan Vidar Lonkemoen i Bokken pub.

Det er en svært aktiv tid i Solør, med mange arrangement. For eksempel var flere tusen innom Helt Ville Dager på Skansen, og over 800 løste billett på Kynnbrua. Men folket ser likevel ikke ut til å være lei festlighetene. I tillegg kom det mange på festivalen i helga utenfra Solør.

- Men det er også mange lokale som vi ikke ser til vanlig her på Bokken. Vi har besøkende fra Telemark, Vestfold og Trondheim, sier Lonkemoen.

Allerede er det klart at årets festival går med overskudd.

Roser arrangørene

En av de mange artistene under dansefestivalen var Lasse Sigfridsson, tidligere frontfigur i Lasse Stefanz. Han er positivt overrasket over arrangementet.

- Dette er en helt underbar festival. Masse trivelige folk, og høy stemning. Det fra klokka 14.00 på ettermiddagen til 02.00 på natten. Jeg er overrasket over at så mange var her, sier Lasse Sigfridsson.

Det var Lasse Johansen som tok initiativ til festivalen i sin tid, og han er naturligvis storfornøyd med arrangementet i helga. 

- Dette har gått på skinner, og så mye folk! En arrangørs drøm er dette, sier Johansen.

Han er spesielt imponert over hvordan Bokken har organisert opp servering, vakthold, backstage også videre.

- Bokken har gjort en fantastisk jobb, og det er veldig organisert hele tiden. Stor ros til Bokken, og veldig profesjonelt opplegg, sier Johansen.