• GODT IGANG: Hyllene fylles opp og det er mye spennende på gang, både nye produkter og nye merker.

Holdingselskapet som Henning Nyberg står bak, som også driver inkmann.no, har kjøpt seg inn i nettbutikkene fitnesskost.no og fitliving.no, som Lasse Fjeldseth og Tom Cato Kirkelund hadde etablert på Flisa.

Butikken har nå flyttet til Våler og har vært i full drift der siden 23. mai.

- Vi har gått inn på eiersiden i både fitnesskost.no og fitliving.no, og flyttet virksomheten til Våler. De første salgene ble gjort 23. mai og salget har gått bedre enn budsjettert, forteller Henning Nyberg, som altså er ny på eiersiden.

Det vil etter hvert bli mulig å komme innom butikken, men det er i hovedsak nettbutikk som gjelder.

- Jeg oppfordrer alle først og fremst om å følge Facebook-siden vår, fitnesskost.no, og få med seg alt vi legger ut der. Etter hvert blir det også muligheter til å komme innom oss her i Våler, vi skal også få på plass et showroom. Da kan man prøve produktene først, før man tar de med seg hjem, forteller Lasse Fjeldseth.

Det er et mangfold av produkter som selges via nettbutikken.

- Det går fortsatt mye i dametights, men vi har også treningsklær til herrer. Vi har kosttilskudd og treningsutstyr, men rundt 80% av det vi selger er til damer, sier Fjeldseth.

- få som lykkes

Henning Nyberg står blant annet bak suksessen inkmann.no og nå altså fitnesskost.no.

-  Jeg synes dette har vært et spennende prosjekt fra de startet på Flisa! Det er mange som både drømmer om og prøver seg på netthandel, men det er veldig få som lykkes. Lasse og Tom Cato «knakk koden» på salg omtrent med en gang,  og vært flinke på det hele veien. De solgte bra fra «dag 1» og det er det jeg synes er spennende, sier Nyberg. 

Nyberg er klar for å «gi gass» videre sammen med Fjeldseth og Kirkelund.

- Dette er veldig spennende, og de har allerede gode nettsider og gode produkter, så det skal bli spennende å «gi gass» sammen med gutta. Vi har mye spennende på gang, det kommer nye produkter og nye merker, så dette har jeg ståltro på, smiler Nyberg.