Søndag ble det nytt tap borte for Flisa Fotball. Denne gangen mot Brumunddal 2 borte på Sveum. 

- Nok en gang tynn tropp på bortekamp. Vi får også med Einar Rusten Thoresen som gjør gjestecomeback, så vi stiller en tynn tropp, men likevel en grei 11’er, sier trener for Flisa, Ole Rimmereid.

Det var forholdsvis jevnt i starten av kampen, men Flisa tok over etterhvert og skapte flere store sjanser som de brenner. Brumunddal 2 har én stor som Truls redder. På overtid tar Brumunddal 2 ledelsen med et i utgangspunktet helt ufarlig langskudd langs bakken. Det er det siste som skjer før pause.

- 2. omgang kjører vi fra start til slutt, etter 4-5 brente storsjanser sklir Einar Rusten Thoresen inn 1-1 etter en retur fra keeper. Vi fortsetter å presse på for seier, men ballen vil ikke inn. Plutselig pådrar vi oss et skummelt brudd og Brumunddal 2 fosser gjennom å tar tilbake ledelsen. Effektiv overgang med fin flyt, det skal de ha, forteller Rimmereid.

Etter målet fortsetter det samme kampbildet. Flisa produserer, mens Brumunddal 2 kunne fått et mål til på slutten da de får en kjempesjanse på en overgang.

- Normalt sett burde en slik kamp endt med seier 4-1 ut i fra sjanser, men vi greier å tape 2-1. Egentlig er hele sesongen oppsummert i en kamp, dessverre. Det er egentlig ingen spillere som er spesielt dårlige i dag heller. De har fin innstilling hele kampen og gjør det de kan for å vinne. Vi er bare ineffektive foran mål. Nå håper vi å avslutte sesongen med seier i lokaloppgjøret mot Sander neste helg, sier Rimmereid.

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

Brumunddal 2 - Flisa 2-1 (1-0) 

MÅL: 1-0 Jørgen Nybu, 1-1 Einar Rusten Thoresen, 2-1 Christian Ruud

Flisa stilte med følgende lag:

Truls Frogner, Filmon Goitom, Torkil Moberg, Almantas Doreika, Mats Hanstad, Andre Bekkemoen, Håvard Maribo Holtet, Sifa Noori, Simon Salen Aune, Einar Rusten Thoresen, Sebastian Østensen