• ÅRENE GÅR: Det er 12 år siden Flisa spa startet opp. Nå holder de til i kaffegata.

Flisa Spa er 12 år i februar og de er veldig fornøyd med at de får et nytt tilbud. Gjennom årene har Flisa Spa hatt mange ulike behandlinger som, terapeuter, spaterapeut, innpakninger, utrensninger, ultratone, detox fotbad, hudpleie også videre. Hilde flyttet inn onsdag, og håper på å få startet opp så fort som mulig.

- Det har vært healing her før, men ingen som kun driver med healing. De har drevet med healing i tillegg til andre behandlinger, sier Laura Marie Vilhelmsen.

Healing betyr å helbrede, det er en naturlig evne som kan helbrede smerte og negativ energi. Det Norske Healerforbundet (NHF) har godkjent Hilde Kragebøl som en ekte healer. Healing er forskjellig fra person til person, men hovedoppgaven er å videreføre eller bytte negativ energi med ny og positiv energi. 

- Jeg oppdaget mine evner i ung alder. Da jeg var rundt andre som hadde negativ energi, så ble hendene mine varme og begynte å klø, sier Hilde Kargebøl.

Kragebøl fokuserer veldig på det å legge fra healing på en god måte. Hun mener det er viktig at en ikke skremmer folk med healing, men heller hjelper de som trenger det. Man kan ikke love at negative energier vil gå bort med healing, det finnes ingen forsikring på at det fungerer. 

- Jeg rører aldri kroppen til den jeg behandler, jeg lar hendene mine sveve over kroppen. Jeg har også brukt fjernhealing som foregår via telefon, sier Kragebøl.

Kragebøl har mulighet til å drive healing hos Flisa Spa på kveldstid i ukedagene, og på dagtid lørdager.