Seiermarsjen fortsetter for Flisa fotball. Laget er ubeseiret så langt i sesongen, og på Flisa stadion endte kampen mot Gran 3-0 lørdag ettermiddag.

Med 5 av 5 seire så langt i sesongen betyr det, naturlig nok, at Flisa fotball leder tabellen. Valdres hadde lik poengsum som Flisa før dagens kamper, men spilte uavgjort mot Skedsmo.

Det var Tore Andreas Gundersen som sto for den første scoringen etter 10 minutter. De andre målene sto Sigvart Lunder og Andreas Håbakk for.

- Det har blitt jobba bra i klubben, og jeg føler at vi er en klubb som står veldig sammen. Trener, ledere og gutta gjør jobben sammen, sier trener Stian Aasen.

Han nevner torsdagens dugnadsjobb på Televerksbana som et eksempel.

- Der stilte laget og apperatet rundt opp for å rake og ordne bana for unga, sier Aasen.

Blant lagene i 3. divisjon mener han at Flisa er blant de best organiserte lagene.

- Vi har gode spillere, og utvikler oss bra nå, sier Aasen.

I forkant av sesongen hadde han en ambisjon om at topp seks ville være bra. Internt har det ikke vært noen målsetninger, men målet er at Flisa skal utvikle seg.

- I dag gjør vi mye bra, men det er også ting som enkeltspillere kan forbedre seg på. Jeg tenker én og én kamp, og vil fortsette med det, sier Aasen.

Neste kamp er mot Sander som ligger på bunn av tabellen med null poeng.

- Men Sander er et krigslag jeg kjenner godt. Slipper vi oss ned kan vi gå på en smell. Vi må ha rett tenningsnivå til hver kamp selv om det går bra nå, sier Aasen.