Flisa fotball gikk på en lei smell forrige helg, hjemme mot Tynset og tapte 1-2. Også da scoret Andreas Håbakk og Flisa først, og ledet til pause. 

Det samme skjedde igjen i lørdagens bortekamp mot Ready, Andreas Håbakk scoret hattrick før halvtimen var passert, og da så det lyst ut for en etterlengtet seier til Flisa fotball. Men så var det dette treningsgrunnlaget da, Flisa-laget er rett og slett ikke godt nok trent og det får man svi for utover i kampene. 

Kristen Ommang-Engen beskriver kampen slik:

- Vi spiller en god førsteomgang, og Andreas Håbakk scorer hattrick på 20 minutter. Vi leder 0-3 til pause, men faller sammen siste halvtimen og Ready scorer fortjent 3 mål. Helt utilgivelig å gi bort dette! forteller Ommang-Engen. 

david molnberg gjør comeback!

Ellers fikk Flisa fotball i alle fall én god nyhet i helga, da det ble klart at tidligere «forsvarssjef» David Molnberg gjør comeback for resten av sesongen. 

- Jeg ble spurt av Kristen (Ommang-Engen) om jeg hadde mulighet til å være med Flisa utover høsten, for å hjelpe til med å holde plassen. Da tok jeg en lang samtale med Vinger FK og kona hjemme om det var mulighet for at jeg kan være med fremover. Og heldigvis så ordnet det seg slik at jeg kan få vært med på en del kamper! forteller Molnberg.

Hva er årsaken til at du gjør comeback? 

- Hovedgrunnen til at jeg har sagt ja, er fordi jeg kjenner veldig mange spillere og trenerne i Flisa og  har veldig stor respekt for dem. Og hvis jeg kan bidra med noe i serieinnspurten så vil jeg prøve å gi alt i de kampene jeg får vært med, så får vi se om det kan hjelpe Flisa med å holde plassen, sier Molnberg.

David Molnberg er spilleklar til neste helgs kamp mot Gjøvik 2. Kampen spilles på SolørRadioen Arena søndag 17. september klokka 14.00. 

KAMPFAKTA:

Ready - Flisa fotball 3-3 (0-3).

Gressbanen kunstgress

MÅL: 0-1 Håbakk (3), 0-2 Håbakk (17), 0-3 Håbakk (27), 1-3 Storm Nergaard (69), 2-3 Storm Nergaard (74), 3-3 Flugheim Heggestad (83).

Gule kort: Simen Nordnes (80), Ole Kristian Myhre (90).

Flisa fotball stilte med følgende lag:

Andreas Smedplass, Kristian Skolegården - Ole Kristian Myhre - Bjørn Erik Krogh Gerson - Kristen Ommang Engen, Strahinja Latkovic (Øwre fra 85. min.) - Simen Nordnes - Noah Veiby, Andreas Håbakk (Kjos fra 76. min.) - Andreas Lundgren - Simen Stølen.

Innbyttere: Eirik Andreas Øwre, Ole Gunnar Kjos og Marcus Malonæs.