• AKTIV PÅ BENKEN: Flisa-trener Kent Gundersen tok flere grep underveis, men på det raknet på slutten likevel.

Med tanke på tabellsituasjonen før kampen, var det ingen tvil om at Gjøvik HK 2 var klare favoritter. De ligger på 2. plass bare 1 poeng lederlaget Kongsvinger, mens Flisa sliter på nedre halvdel av tabellen med 6 poeng.

Men det var hjemmelaget som startet best, Flisa ledet både 4-2, 5-3 og 8-6. Etter drøye 25 minutter gikk Gjøvik opp i ledelsen for første gang med 10-11 og de ledet til pause med 11-12.

Det var en tett og jevn omgang, hvor Flisa startet best, men Gjøvik snudde på slutten.  

2.omgang startet også bra for Flisa, lagene fulgte hverandre som skygger og Flisa ledet 16-15 etter scoring av Silje Syvderud etter snaue 15 minutter. Det var også siste gangen Flisa var i ledelsen, og scoringen til Emilie Thorsen til 17-18 etter 18.52, ble Flisas siste scoring i kampen. Gjøvik scoret 7 mål uten av Flisa reduserte og da ble det til slutt et klart tap. Sluttresultatet ble 17-25.

fornøyd med mye

Flisa-trener Kent Gundersen var fornøyd med mye, fram til til de siste 11 minuttene:

- Det var veldig mye bra fram til de siste 11 minuttene, men da slutter vi å spille håndball og det blir mange personlige feil. Vi har tatt mange steg denne sesongen, men det mangler fortsatt litt og vi har mer å jobbe med. Spillemessig har alle jentene tatt store steg, men på slutten ble jentene slitne, da vi ikke har dobbel dekning på alle plasser. Vi er absolutt ikke fornøyd med å tape, men vi gjør en såpass  god kamp så lenge som vi gjør mot god motstand, at vi er brukbart fornøyd likevel, sier trener Gundersen.

Emilie Thorsen ble kåret til dagens Flisa-jente, hun ble også toppscorer med 7 mål, hvorav 3 på 7-meter.

Kampfakta:

Flisa - Gjøvik HK 2 17-25 (11-12)

Målscorere Flisa:

Emilie Thorsen 7 (3), Anna Kjellgren 3, Charlotte Sagen 2, Ada Røhne Jørgensen 2, Julie Maliberg 2 og  Silje Syvderud 1

Nå er det 3 bortekamper på rad for Flisa, neste kamp er allerede på søndag, borte mot Lillehammer. Deretter følge Toten og Lunner, før neste hjemmekamp er 5.februar mot Veldre.