• NYKOMMERE: Både Emilie Urholm Henriksen,Tonje Anita Melnæs og Marlene Aleksandra Thoen Lund kommer fra Sørskogbygda og vil forsterke det unge Flisa-laget.
  • TRENERTEAM: Terje Tyseng fra venstre og Kent Gundersen har ansvar for Flisa K4 også denne sesongen.

Flisa's håndballjenter hadde en tung sportslig sesong i fjor, og det endte med nedrykk etter kvalifisering. Slik det alltid er for håndballag på mindre steder, forsvinner de eldste etter sesongen for å gå på skoler andre steder i landet. Det betyr et veldig ungt K4-lag denne sesongen, men Flisa har fått noen nykommere fra Sørskogbygda - som vil være viktige for det unge laget. 

Trenere i år som i fjor, er Kent Gundersen og Terje Tyseng. 

- Det er veldig bra for stallen for 4. divisjon, at de jentene fra Sørskogbygda kom, da blir det mindre «doble» kamper for J18-spillerne våre. Det så ikke så veldig lyst ut for 4.divisjonslaget vårt, men nå ser det egentlig bare bedre og bedre ut. Flere spillere har reist for å utdanne seg, og et par-tre spillere har gått til Grue i 3.divisjon, sier Kent Gundersen.

Slik stallen ser ut rett før sesongstart, er det opprykk som er målet for K4-laget.

- Ja, nå er det opprykk som er målet! Men det var det ikke før vi fikk de tre fra Sørskogbygda, da hadde vi en litt for tynn og ung stall. Vi har også fått et par spillere som bor i Hof, Pernille og Martine Haugen som er tvillinger, de holder også standarden, så nå ser det bra ut, smiler Gundersen.

- skal spille trippel serie

De tre nykommerne fra Sørskogbygda: Emilie Urholm Henriksen,Tonje Anita Melnæs og Marlene Aleksandra Thoen Lund, sammen med Emilie Thorsen, er de eneste spillerne som ikke kan spille J18. 

4. divisjon avdeling 2, består av kun 7 lag denne sesongen.

- Ja, det er 4 lag som har trukket seg. Heldigvis skal vi spille «trippel serie», ellers hadde det blitt veldig få kamper på jentene, forteller Terje Tyseng. 

De fleste lag ville sett på et nedrykk som et nederlag, men det er ikke tilfelle med Flisa.

- «Heldigvis» sier jeg! Vi har godt av å spille i 4. divisjon ett år, den sesongen vi hadde i fjor, er IKKE noe morsomt i det hele tatt. Pr. dags dato har heller ikke jentene nivået til 3. divisjon inne, så da er det bedre at vi er der vi er, og utvikler oss videre herfra. Nå ser det ut som Grue får et veldig godt lag i 3. divisjon, så satser vi på at vi blir et bra 4. divisjonslag, sier Gundersen.

Spillere som har blitt borte til studier siden i fjor, er blant annet Charlotte Sagen, Johanne Storholt, Hanna Snarvold Sletten, Ada Jørgensen og Hanne Camilla Kokkin, mens Sandra og Silje Syvderud har gått til Grue, sammen med Frida Njålsson. 

Seriestart er altså søndag klokka 15.30 i Åsneshallen, og motstander er Ringebu/Fåvang.