Flisa J14 vant altså 11-10 i finalen mot Elverum i Rema1000 julecup i Åsneshallen. Trenere for lagene er Kari Skarabråten, Kjetil Magnes og Terje Husebæk.

 -Vi stilte til cupen med to lag, hvor vi har et 2003 og 2004 lag. Vi har også fått med oss noen 2005 spillere som deltok i denne turneringen og valgte da at dem spilte på 2004 laget. Vi flyttet da opp to 2004-jenter for å få 11 spillere på hvert lag. Vi møtte god motstand i begge gruppene og vi spilte jevne kamper, men klarte å dra seieren i land med ett mål mot både Storhamar, Elverum og Moelven, mens vi tapte med et mål mot det yngste Elverums laget. Pga poenglikhet i gruppen, vant vi gruppen ettersom vi slo Storhamar med et mål, sier Kari Skarabråten.

I den andre gruppen tapte Flisa alle sine kamper.

- Mange sto fram og viste nye sider av seg selv. Utvikling på samtlige spillere denne helgen. Vi fikk fram det vi var ute etter, og så på denne turneringen som en kjempefin kamptrening. Vi er en stor gruppe med totalt 31 jenter i alderen 12-14 år og trener jevnt og trutt tre dager i uken. Med øving kommer prestasjoner, og jentene imponerer gang på gang.  I finalen som vi klarer å dra i land med seier da det gjenstår 3 sekunder av kampen, ja da lettet taket på Åsneshallen. Vi vant finalen mot et godt Elverumslag med tallene 11-10 i vår favør. Dette fortjener virkelig jentene etter hard jobbing gjennom høstsesongen. Trening og terping gir resultater gjennom tid, forteller Skarabråten.