• SISTE TRENING: Mandagens trening på SolørRadioen Arena, bar ikke preg av vårstemning og det var snø og vind i store mengder.

Flisa fotball møter altså Elverum fotball til 1. runde i NM onsdag klokka 18.00 på SolørRadioen Arena. I fjorårets cup, tapte Flisa knepent 0-1 mot KIL Toppfotball, som senere kom helt til en historisk cupfinale. Elverum fotball tapte 0-1 på et selvmål i 2. runde, også det mot KIL Toppfotball. 

I årets cup møtes altså lagene, og historisk har det også vært mange møter mellom Flisa og Elverum. For noen år tilbake var det tvekamp i samme divisjon, men nå er det 2 divisjoner mellom lagene og Elverum er naturligvis store favoritter.

Flisa-trener Patrick Holtet gleder seg uansett til kampen:

- Det blir spennende å se hvor vi står, og vi får se hva vi får til av vårt eget spill mot god motstand, og det gleder vi oss til, sier Holtet. 

tung start på sesongen

Både Flisa og Elverum har fått en tung start på sesongen. Flisa står uten mål og poeng etter 2 kamper, mens Elverum står med 1 scoring og 1 poeng etter 4 kamper:

- Det tror jeg ikke har noen betydning, men det kunne vært moro om vi hadde hatt full pott og vært fulle av selvtillit. Jeg tror uansett av kampbildet blir ganske likt uansett, vi må ta vare på de sjansene vi får mot god motstand og det håper jeg vi klarer på onsdag - da kan det bli veldig spennende, forteller Holtet.

Det blir spennende å se hva slags lag Elverum stiller med:

- Jeg forventer at de stiller med et godt lag, men de prøver sikkert å matche stallen sin. Stallen til Elverum er veldig god, så vi møter et godt lag uansett hva de stiller med. Kampen blir en fin utfordring for oss, smiler Holtet. 

Ettersom Elverum er store favoritter, må det forventes at de vil styre kampen:

- Ja, det forventer jeg at de gjør. Men jeg håper at vi kan overraske de litt innimellom, og jeg vil se et Flisa-lag som tør å stole på egne ferdigheter. Så får vi se hvor langt det holder, smiler Patrick Holtet.