Flere av fjorårets Flisa-spillere gikk etter nedrykket til divisjonskollega Sander og møtte dermed gamle kjente i fredagens lokaloppgjør. Nevnte Krogh Gerson, Andreas Lundgren og Oskar Hatten Engerbakk spilte senest i fjor i blått. 

Sander hadde startet sesongen bra, men kom til kort mot et hjemmelag som virkelig trengte poeng og en god opplevelse igjen etter noen stygge tap. 

- Etter to tap med stygge sifre og ett på overtid sist var det et Flisalag som var ute etter seier i fredagens kamp mot Sander. Vi tar kommandoen fra start og Skolegården har vært farlig frempå to ganger allerede før han setter ballen bak Petter Rønningen etter 7.min. Sander skaper sine største sjanser i kampen rundt halvtimen og er nære utligning da Lundgren skyter i stolpen fra skrått hold, forteller Kristen Ommang-Engen. 

- en god seier

- Sander flytter opp og begynner å slå en del langt i starten av andreomgang, men vi står bra i mot. 
Håbakk og Skolegården skaper mye for oss fremover og det er nære på ved et par anledninger at vi øker ledelsen.Etter 77 min glipper vi i markering på en corner og Sander stanger inn 1-1. Vi går rett angrep og ruller opp et vakkert angrep hvor Mergim Thaqi, Kristian Skolegården og Aleksander Danielsen kombinerer bra, før Anderas Håbakk setter ballen i krysset på en pasning de berømte 45 gradene ut, fortsetter Ommang-Engen. 

En god seier mot et Sanderlag som har startet sesongen godt.

- En sterk seier etter 3 smeller på rad! God opplevelse for gutta og det viktigste bortsett fra de 3 poengene er at vi viste for oss selv at vi har et sånt nivå inne. Jeg sa før kampen at vi må bli voksne, og i går var vi det i 90 minutter. Så får vi se om vi klarer å gjenskape det utover, smiler Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avd. 02

Flisa fotball - Sander 2 - 1 (1 - 0)

MÅL: 1-0 Kristian Skolegården (8), 1-1 Bjørn Erik Krogh Gerson (76), 2-1 Andreas Håbakk (78)

1 gult kort til Håvard Holtet på Flisa fotball, mens Sander samlet med seg 4 gule kort. 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Simen Alexander Martinsen (kaptein), Ole-Gunnar Kjos, Simen Vestby Midtsundstad, Jonas Aurland, Jørgen Helland, Mergim Thaqi, Håvard Maribo Holtet, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen og Andreas Håbakk

Innbyttere: Odin Rivenes Bråten, Oliver Valentin Banken Sandberg, Sebastian Østensen, Simen Nordli Ruud og Kristen Ommang-Engen

Neste kamp: 

Lillehammer - Flisa fotball 1. juni klokka 19.00 på Stampesletta.