• STORFORM: Andreas Håbakk har vært i storform hele høsten, og scoret 2 mål i lørdagens seier.

Selv om Flisa fotball allerede var klare for nedrykk, viste de sterk moral og vant lørdagens bortekamp mot Gjøvik-Lyn. Selv etter at keeper Andreas Smedplass måtte ut med skade etter 28 minutter, og Kristen Ommang-Engen gikk i mål, var Flisa fotball klart best på Gjøvik stadion.

Og Gjøvik-Lyn hadde alt å spille for, de ligger rett over streken og kjemper for å unngå nedrykk. Det gjør prestasjonen enda større. 

nå også som keeper!

Kristen Ommang-Engen har hatt mange roller i Flisa fotball denne sesongen: sportslig leder, spiller, trener, spillende trener og nå keeper!

- Vi startet kampen litt nervøst, og slapp inn et langskudd allerede etter 10 minutter. Så blir Andreas Smedplass skadet, og jeg må gå i mål da vi ikke hadde med noen reservekeeper! Etter dette tok vi fullstendig over kampen. Vi bør score mange flere mål, og brant 5-6 gedigne sjanser! Det er lenge siden vi har skapt så mye, sier keeper Ommang-Engen.

Målene i mot var stort sett det eneste Gjøvik-Lyn skapte i løpet av hele kampen.

- Gjøvik-Lyn skapte veldig lite, de utlignet til 2-2 på et frispark rett i krysset. Så har de en kjempesjanse på overtid av overtiden, de fikk en corner og headet ned i hjørnet fra 5 meter - men der var jeg gitt! smiler Ommang-Engen. 

- håbakk er helt vill om dagen!

Andreas Håbakk har hatt en fenomenal høstsesong og lørdagens kamp var intet unntak.

- Det var mange som var gode i dag, men Andreas Håbakk er «helt vill» om dagen! Han lekte seg i dag og drev med en helt egen idrett innimellom. Simen Stølen var også god i dag, og Ole-Gunnar Kjos hadde et meget bra innhopp, sier en fornøyd Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA:

Gjøvik-Lyn - Flisa fotball 2-3 (1-1)

Gjøvik stadion

MÅL: 1-0 Richie Kwabena Danquah (12), 1-1 Strahinja Latkovic (45), 1-2 Andreas Håbakk (46), 2-2 Richie Kwabena Danquah (50), 2-3 Andreas Håbakk (72)

Kort: Magnus Aleksander Tvedte - Gjøvik-Lyn (88)

Flisa fotball stilte med følgende lag:

Andreas Smedplass, (Kjos fra 28 min) Einar Rusten Thoresen - Bjørn Erik Krogh Gerson (kaptein) - David Molnberg - Kristen Ommang-Engen, Andreas Håbakk - Simen Nordnes - Noah Veiby, Strahinja Latkovic - Simen Stølen - Andreas Lundgren (Øwre fra 80 min).

På benken: Eirik Andreas Øwre, Ole-Gunnar Kjos og René Eriksen.