I en jevnspilt kamp på SolørRadioen arena, var det bortelaget som reiste hjem med alle 3 poengene.

Kampens første scoring kom i det 15. minutt, på et fantastisk frispark over muren og i korthjørnet. Ingen klandres, det må bare applauderes! Førsteomgangen bar preg av høy innsats fra begge lag, men det manglet litt på prestasjonene. Det var flere sjanser begge veier, men det var bortelaget som hadde de største. 

I 2. omgang hadde Flisa en stor sjanse til scoring, da Sindre Fjellberg Pedersen hadde et raid fra midten av bana, men avslutningen ble for dårlig og gikk over. Kvarteret før slutt kom baklengs nr. 2, mot spillets gang. Det endte til slutt 0-2, og det betyr at Flisa fortsatt har tilgode å score på hjemmebane etter 3 spilte kamper.

- Ingen ting lykkes om dagen 

Flisatrener Ole Rimmereid var betenkt rett etter kampslutt.

- Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke akkurat nå. Vi har bare scoret 1 mål i år, selv om vi har skapt veldig mange sjanser i alle kamper uten mot Furnes. Akkurat nå er det vanskelig å si hva vi kunne gjort annerledes, men i dag var det i alle fall innsats og tæl. Det blir ingen flere poeng av det, ingen ting lykkes om dagen. Alt sitter i hodet, så nå trenger vi en god opplevelse. Det var mye bedre i dag i forhold til forrige kamp, men vi må score mål, sier Rimmereid.  

Tirsdag fikk to nye spillere sin debut: Almantas Doreika som kom fra Hof og Jakob Lande som kom fra Fæssa.

Neste kamp er mot Toten, som har 7 av 9 mulige poeng så langt og er tippet helt i toppen. 

KAMPFAKTA:

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Brumunddal 2 0 - 2 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Jonas Jensbak Nysæter (15), 0-2 Jørgen Nybu (76)

Kort: 1 gult til hvert av lagene, på Flisa var det Oliver Banken Sandberg som fikk gult.  

Flisa stilte med følgende lag:

Truls Tangen Frogner, Marcus Langfoss Bjørnerud, Almantas Doreika (Østensen fra 62), Even André Stensberg (Hanstad fra 54), Jørgen Aaserud, Oliver Banken Sandberg (Lande fra 86), Erlend Karlsen, Torkil Moberg (kaptein), Simon Anders Salen Aune, Kristian Skolegården og Sindre Fjellberg Pedersen.

Innbyttere: Mats Nygården Hanstad, Sebastian Østensen, Jakob Lande, Anders Flismyren Helland, Oliver Anseth Enger, Erik Nymoen og Sifatullah Noori. 

Neste kamp: 

Toten - Flisa fotball mandag 20. mai klokka 20.00 på Østre Toten kunstgressbane.