Flisa fotball burde vunnet borte mot Eidskog i forrige serierunde, men det endte uavgjort. Fredag kveld ble det endelig borteseier, selv om Follebu reduserte helt på slutten. 

utespiller måtte i mål

Spillende trener for Flisa fotball, Kristen Ommang-Engen, startet kampen som midtstopper - men måtte trå til som keeper allerede etter et kvarter!

- En god førsteomgang hvor vi spiller oss til masse sjanser, men avslutning og den siste pasningen er for svak som gjør at vi smått utrolig ikke scorer de første 45 minuttene. Et annet skår i gleden er at keeper Odin Rivenes Bråten må ut med en vridning i kneet etter et kvarter og jeg må også i år steppe inn i mål, forteller keeper-vikar Ommang-Engen. 

- 2. omgang er litt mer rotete fra vår side, men vi kommer fortsatt til store muligheter som vi ikke evner å omsette. Ikke før Holtet og Håbakk med bare noen minutters mellomrom avslutter to fine angrep med kontante scoringer. Follebu reduserer like etterpå, men truer oss aldri etter det og 3 poeng blir med hjem til Flisa fra Gudbrandsdalen, smiler Ommang-Engen. 

tjuvstarter solør Martn

Allerede onsdag er det klart for årets Martnskamp. 

- Det gjorde godt med 3 poeng igjen, men vi bør score flere mål! Nå gjør vi oss klare til å tjuvstarte Solør Martn, når Faaberg fotball kommer på besøk på onsdag i siste hjemmekamp før ferien.
Hjemmekampene våre har vært godt besøkt i år og vi håper mange benytter siste mulighet før ferien til å se oss i aksjon, avslutter Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 02

Follebu - Flisa fotball 1 - 2 (0 - 0)

MÅL: 0-1 Håvard Maribo Holtet (81), 0-2 Andreas Håbakk (83), 1-2 David Bjerkli (86)

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Odin Rivenes Bråten Danielsen fra 18), Simen Alexander Martinsen, Kristen Ommang-Engen, Even Stensberg, Ole-Gunnar Kjos, Andreas Håbakk, Jonas Aurland, Jørgen Helland, Håvard Maribo Holtet, Kristian Skolegården og Peder Bye Foss. 

Innbyttere: Philip Pildahl, Sebastian Østensen, Oliver Anseth Enger og Aleksander Danielsen. 

Neste kamp: 

Flisa fotball - Faaberg onsdag 27. juni klokka 20.00 på SolørRadioen Arena