Redalen vant med seieren mot Flisa, sin første hjemmekamp for sesongen! 

Kristen Ommang-Engen var keeper også i denne kampen, etter at Andreas Smedplass ble skadet forrige helg. 

- De første 20 minuttene var vi veldig bra, vi skaper 4-5 store sjanser og bør score minst 2 mål. Etter det tar Redalen over og vi blir svakere og svakere utover kampen. Det er vel nesten det svakeste vi har gjort noen gang! Helt motsatt av kampen mot Gjøvik-Lyn forrige helg og vi taper fullt fortjent, forteller Ommang-Engen. 

Dette var den nest siste kampen i årets sesong, og nedrykket har vært et faktum noen kamper.

- Jeg tror folk begynner å bli ganske «ferdig i hodet», kampen betydde egentlig ikke noe for noen av lagene. Redalen gikk jo for sin første hjemmeseier for sesongen, og da vi ikke klarte å sette de store sjansene vi hadde i starten, så «dør» vi bare ut, sier Ommang-Engen. 

Førstkommende helg er det Lillehammer som kommer besøk til SolørRadioen arena, i sesongens siste seriekamp. 

- Folk er nødt til å omstille i hodet, og i alle fall prøve å vise seg fram. Vi er jo allerede i gang med å jobbe inn mot neste år, hvilke spillere som vil være med og hvilke spillere klubben vil ha med videre. Jeg håper at folk fortsatt synes det er gøy å spille kamp, selv om det egentlig ikke er noe å spille for lenger, annet enn heder og ære, sier Ommang-Engen. 

Sesongens siste kamp kan være et fint utstillingsvindu for neste sesong.

- Jeg håper at klubben vil slippe til noen av de yngre spillerne til helga, kanskje vi får se 2-3 unge fra start. Noen juniorspillerne som er sultne og vil opp og fram kanskje? Slik at de får kjenne litt på nivået og står bedre rustet inn mot neste år, sier Ommang-Engen. 

Ommang-Engen har tidligere fortalt at det er flere spillere som har prioritert annerledes og valgt bort Flisa fotball i enkelte tilfeller denne sesongen. 

- Jeg mener da at de unge bør prioriteres før disse spillerne. Jeg tror uansett det ikke blir noe problem, vi har jo folk ute hver eneste helg. Det er ikke slik at vi setter ut folk som møter opp og er tilgjengelige, vi har jo gjennomgående i år satt opp laget etter hvem som er tilgjengelig, forteller Kristen Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA:

Redalen - Flisa fotball 3-0 (1-0). 

Mål: 1-0 Arman Nazari (31), 2-0 Arman Nazari (51), 3-0 Daniel Amlien (54)

Kort: Helo Salih Baram (Redalen), Andreas Lundgren (Flisa), Strahinja Latkovic (Flisa) og Noah Veiby (Flisa).

Flisa fotball stilte med følgende lag:

Kristen Ommang-Engen, Oskar Hatten Engerbakk - Bjørn Erik Krogh Gerson (kaptein) Ole Kristian Myhre - Ole-Gunnar Kjos (Øwre fra 83), Andreas Håbakk - Simen Nordnes - Noah Veiby, Strahinja Latkovic - Simen Stølen - Andreas Lundgren (Skolegården fra 72).

Innbyttere: Eirik Andreas Øwre, René Eriksen, Kristian Skolegården og Jonas Aurland.