Selv med uavgjort til pause, lå det litt i lufta at Eidskog kom til å avgjøre kampen. På stillingen 0-1 reddet også tidligere Eidskog-keeper Magnus Sæther straffespark fra gjestene. 

- Vi taper fullt fortjent, Eidskog vil mest og evner mest. Vi er svake i touch og pasning og folk er heller ikke påmeldt nok. Vi har en periode på 15 minutter før pause hvor vi evner å bruke ball og skape noen farligheter uten uttelling. Så slipper vi inn mål 30 sekunder etter pause, på ett av «100 brudd» vi spiller på oss i kampen. Det andre målet er nokså likt det første med et brudd i mot og kontring. Vi skaper to hundreprosent sjanser mot slutten som Eidskog-keeperen redder bra, men Eidskog har også flere store og vinner fullt fortjent, forteller spillende trener, Kristen Ommang-Engen i Flisa fotball. 

Flisa fotball ligger nå på 9. plass på tabellen med 18 poeng på 20 spilte kamper, det gjenstår 2 kamper av sesongen. Eidskog kom opp i ryggen på Flisa fotball med fredagens seier og er nå 3 poeng bak - men har enda dårligere målforskjell enn Flisa fotball. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 02

Flisa fotball - Eidskog 0 - 2 (0 - 0)

MÅL: 0-1 Mikael Harbosen Haga (46 min), 0-2 Mikael Harbosen Haga (69 min). 

Kort: 1 gult til hvert av lagene. 

Flisa fotball stilte med følgende tropp: 

Odin Rivenes Bråten, Torkil Andre Moberg, Ole-Gunnar Kjos, Peder Bye Foss, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen, Mergim Thaqi, Oliver Banken Sandberg, Magnus Sæther, Sebastian Østensen, Simen Vestby Midtsundstad, Håvard Maribo Holtet, Simen Nordli Ruud, Oliver Anseth Enger, Christian Gjedtjernet, Marcus Langfoss Bjørnerud, Kristen Ommang-Engen og Jonas Aurland.

Neste kamp: 

Flisa fotball - Follebu fredag 5. oktober klokka 19.30 på SolørRadioen Arena