• NY TRENER: Svein Jota er ny Flisa-trener, her i samtale med Kristen Ommang-Engen før kampstart.

Flisa fotball startet gledelig nok kampen med 4 lokale juniorer og 1 G16-spiller, i tillegg var begge innbytterne også lokale juniorer. 

Flisa ledet både 0-1 (Ole-Gunnar Kjos) og 1-2 (Christian Løvås) under sesongens første treningskamp på kunstgresset på Løten, men til pause var stillingen 2-2. 

I 2 omgang tok Løten ledelsen for første gang og gikk opp til 3-2, før Flisa utlignet ved et selvmål. På overtid kom altså 4-3 scoringen og det endte med tap. 

Det var mye positivt i årets første treningskamp, og det lyste både vilje og tæl av Flisa under lørdagens treningskamp. 

Kristen Ommang-Engen som spilte midtstopper lørdag, var også fornøyd med gjennomføringen. 

- Det ble en fin start for oss. Litt typisk første treningskamp med 3 personlige feil som gir baklengsmål, men det er heldigvis lett å rette på. Imponert over trøkk, vilje og løpskraft hos oss. Vi har stor fart og kraft i laget og orker mye. Klarer vi å ha progresjon herfra, så ser dette veldig spennende ut, sier Ommang-Engen. 

Den nye unge keeperen Odin Bråten fra Våler, stod en mer enn godkjent kamp og hadde flere kvalifiserte redninger. I tillegg viste også nykommer Christian Løvås fra Ottestad, at han vil bli en meget verdifull spiller på et ungt Flisa-lag denne sesongen. 

Kampen ble en kald «fornøyelse» for de få tilskuerne, med 14-15 minusgrader.