Flisa skulle mer eller mindre "sikre" plassen i neste års nye serieoppsett, borte mot bunnlaget Jevnaker. Jevnaker stod med 5 poeng etter 19 spilte kamper, men spiller sine hjemmekamper på ei dårlig gressbane som mange lag har slitt på. 

En veldig dårlig gjennomført 1.omgang, ble etterfulgt av en godkjent 2.omgang, i følge Flisa-trener Stian Aasen:

- Første omgang er dårlig av oss, rett og slett. Jeg ser tidlig at jeg har gjort et feil laguttak, de scorer et enkelt mål etter 37 minutter. Men vi gjør noen gode grep i pausen, og etter det er vi helt overlegne i banespillet. De har to store sjanser, scorer på den ene, men etter det er det enveiskjøring fra oss, forteller Aasen.  

- Vi var rett og slett "drit dårlige" i 1.omgang, vi gjorde for mange tekniske feil med ballen i beina. Kampen under ett er for dårlig, selv om vi er klart best. Slike kamper kommer, vi var ikke gode nok til å avgjøre kampen på lørdag, vi stanget og stanget og skulle scoret flere mål. Men det er ingen hemmelighet at vi har vært dårlige på naturgress i år, sier Aasen.

misfornøyd med egen innsats

Trener Aasen stiller store krav til sine spillere, men enda større krav til seg selv:

- Jeg stiller store krav til meg selv, mine krav til meg selv som trener, er på OBOS-nivå. I dag er jeg misfornøyd med egen innsats, både før og under kampen. Jeg var knallhard mot spillerne etter kampen, men dobbelt så streng med meg selv. Men vi gjorde et bra grep i pausa, som gjorde at vi snudde kampen. I tillegg la vi om til 3 bak på slutten av kampen. I tillegg er jeg fornøyd med noen av byttene, spesielt med innbytte av Torkil Moberg etter 82 min. Han utligner på en kjempeprestasjon i det 86.minutt. Vi har en dødball som blir slått ut til Simen Nordnes, han slår inn og Torkil header i krysset. En superscoring! Ellers jeg er rimelig fornøyd med Oskar Hatten Engerbakk, Simen Nordnes, Morten Harviken Skjæret og Erlend Karlsen, i tillegg til nevnte Moberg, forteller Aasen.

Nå er det LSK 2 i neste kamp, hjemme på SolørRadioen Arena mandag om ei uke:

- Det blir en helt annen kamp, LSK 2 har vunnet alt den siste tiden. De har stilt med mange A-lags spillere og da er de det klart beste laget i avdelingen. Men nå vi har ei god treningsuke foran oss og vi skal være klare til LSK 2, lover Flisa-treneren.

Jevnaker - Flisa fotball 1-1 (1-0)

1-0 Andreas Hella 37 min

1-1 Torkil Moberg 86 min

Lagoppstilling Flisa

1 Morten Harviken Skjæret 3 Bjørn Erik Krogh Gerson 5 Ole Kristian Myhre (Andreas Lundgren fra 71 min) 8 Sigvart Woll Lunder (kaptein) 77 Kristen Ommang-Engen 7 Erlend Karlsen 9 Andreas Håbakk (Torkil Moberg fra 82 min) 14 Simen Nordnes 19 Renè Eriksen 10 Mergim Thaqi  (Oskar Hatten Engerbakk fra 68 min) 11 Peder Bye Foss (Strahinja Latkovic fra 71 min) 

Ikke brukte innbyttere: 4 Håvard Maribo Holtet 15 Ole-Gunnar Kjos 16 Kristian Skolegården 

Gule kort: Bjørn Erik Krogh Gerson (77 min) og 2 til jevnaker