• NY TRENER: Patrick Holtet er ny Flisa-trener og er glad det skal spilles kamp som betyr noe.

Flisa-trener Patrick Holtet føler ikke noe forventningspress, etter det som skjedde i NM i fjor:

- Nei, overhodet ikke. For oss i Flisa betyr NM at vi kan få muligheten til å møte KIL eller en av de andre profilerte Hedmarks-lagene eller aller helst et Eliteserielag, sier Holtet.

Storhamar er altså første hinder for å nå 1. runde i NM:

- Vi vet ikke så mye om Storhamar, annet enn hvor de spiller hjemmekampene, hvilken divisjon de spiller i og at Prestrudbanen vi skal spille på, er ganske liten, smiler Holtet.

- gutta er veldig klare

Målsetningen for Flisa fotball er 1. runde i NM og spillerne er klare lover Holtet:

- Spillerne er veldig klare! Før dette har vi bare spilt treningskamper, så dette er den første kampen som betyr noe denne sesongen. Jeg er ny som trener etter Stian Aasen, men laget er veldig likt fra i fjor. Vi har mistet noen støttespillere fra i fjor. Vi har dessverre mistet 2 sentrale spillere, kaptein og storscorer Sigvart Lunder og den lojale Flisa-gutten Peder Bye Foss, i tillegg til noen av de eldre spillerne, sier Holtet.

Flisa har hatt utfordringer med å signere nye spillere:

- Vi har noen begrensninger i geografien ettersom Flisa ligger der det ligger, da er det vanskelig å tiltrekke seg spillere. Vi har erstattet de som har sluttet med unge og lokale Solør-gutter, og satser på at det skal holde, forteller Holtet.

Planen for å slå Storhamar er klar:

- Planen er enkel, vi vet at vi har et høyere tempo, vi vet at vi har bedre spillere, og vi er ganske sikkert bedre organisert som lag. Det blir ikke noe hokus-pokus, vi satser på at vanlig kampplan holder til seier, sier Holtet.

Kampen går på Prestrud kunstgress onsdag klokka 19.30.