Onsdag 22. november klokka 19.00 møter KILs A-lag et lokalt sammensatt lag på Gjemselund stadion.

- Vi er opptatte av vårt eget distrikt, og håper å kunne gi noen fotballspillere i distriktet litt ekstra motivasjon, sier KIL-sjef Espen Nystuen til kil.no

Det er den samme lokalkampen som arrangeres hvert år, de tidligere årene har det vært spillere fra alle divisjoner og det har vært for stor sportslig forskjell.

- I år stiller Flisa fotball og FUVO med et sammensatt lag med noen få andre innslag, så får vi se om vi kan matche KIL litt. Ørjan Heiberg og jeg skal lede det sammensatte laget, med blant andre kjente navn som Tore Andreas Gundersen, Kim Brenna, David Molnberg, Fredrik Nilsen og Andreas Håbakk. I tillegg får vi med oss FUVO sin nysignering Ørjan Hopen, som tidligere har spilt i Sogndal, forteller Kristen Ommang-Engen.

- Kampen er et fint tiltak for å skape tettere bånd mellom KIL og de lokale klubbene. Distriktet er avhengig av KIL som flaggskip og KIL er avhengig av oss rundt for lokal rekruttering, fortsetter Ommang-Engen. 

For å gjøre det lokale laget enda mer konkurransedyktig, kan det være seg at det kommer noen prøvespillere fra andre steder. 

- Det kan komme til å spille flere prøvespillere, både for KIL og det lokale laget. Det gir deg en ekstra grunn til å komme på Gjemselund neste onsdag, sier Nystuen til kil.no