Flisa fotball startet vintersesongen med treningskamper forrige helg, da ble det 3-4 tap mot Løten. Lørdag var det duket for ny treningskamp, denne gang mot Aurskog-Høland i Kongsvingerhallen. 

- Vi skulle starte med høyt press, noe vi ikke fikk til - mulig vi ble litt feige? Så vi ble lave og påførte oss selv unødvendig mange tunge brudd. Litt mange touch med ball og noe upresist pasningsspill gjorde at Aurskog fikk gode arbeidsforhold. Jeg vil faktisk si at 4 av de 5 målene Aurskog fikk, var av den enkle sorten! 1-0 etter 12 min: balltap av stopper. 2-0 etter 24 min: frispark fra 17 meter, Odin redder og 2 mann i offside - men får pirket den inn. 3-0 etter 36 min: meget unødvendig corner, som vi heller ikke markerer på. 3-1 etter 38 min: kjempe kontring der Andreas Håbakk lekkert runder keeperen og setter den i mål. Det vvar stillingen ved pause, forteller Svein Jota, Flisa-treneren.

- alle 5 målene i mot er meget enkle

Det skulle komme flere mål begge veier i 2. omgang også. 

- 4-1 etter 60 min: en lobb på 30 meter lander mellom våres stoppere, og en Aurskog-spiller vipper den over keeper. 4-2 etter 84 min: Andreas Håbakk gjør ett utrolig raid som han avslutter i mål - kampens prestasjon! 5-2 etter 87 min: Kontring, der vi er helt i ubalanse. Når jeg tenker meg om, så vil jeg faktisk si at alle 5 målene imot er meget enkle. Om en lærer noe av å tape, så er det på ingen måte bortkastet, sier Jota.

- flisa vil bite i fra seg

Selv om det ble et klart tap, ser Flisa-trener Jota mye positivt også. 

- Det er mange unge gutter i årets stall, og de skal få ros for arbeidsinnsats! Det er «lett» å luke bort enkle feil, kontra det å få utholdenhet i ett lag. Så når vi får trent mer på formasjon og bevegelsesmønster, så har jeg troen på at Flisa vil bite fra seg i år. Det kan nevnes at 3-4 meget rutinerte spillere ikke var med mot Aurland. Litt ekstra ros til Ole-Gunnar Kjos og Jonas Aurland, de var Flisas beste i denne kampen, sier Svein Jota. 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Odin Bråten, Ole-Gunnar Kjos - Thorkild Moberg - Simen Nordli Ruud - Simen Martinsen - Aleksander Danielsen - Håvard Holtet - Kristen Ommang Engen -Jonas Aurland - Kristian Skolegården og Andreas Håbakk. På benken fra start: Joachim Snarvold.