• SCORET: Simen Midtsundstad satte inn 2-0 og punkterte kampen (Arkivbilde).

Spillende trener Kristin Ommang-Engen er selvsagt fornøyd med spillernes svar på forrige helgs dårlige prestasjon. 

- En veldig sterk seier og en god prestasjon! Årsbeste på struktur og i tillegg er vi veldig skarpe fremover. Vi gjorde en del endringer på lag og posisjoner, samtidig som vi gikk ut høyt og låste av Lillehammer. Gutta responderte veldig bra og vi flytter bein og legger ned en vanvittig innsats. Dette viser litt hva som bor i laget og jeg tror ikke folk helt skjønner hvor sterk en sånn seier er med et så ungt som lag vi har. Én guttespiller og fire juniorer fra start og vi bytter ut en junior med en guttespiller i pausa! Det har vært bratt læringskurve for dem, men kampen i går viser at nivået ligger der, forteller Ommang-Engen. 

STRAFFEREDNING

Flisa fotball holdt altså nullen, selv med straffe i mot. 

- Det første målet er en veldig sterk prestasjon av Mergim Thaqi som vender vekk stopperen sin og dytter gjennom Skolegården. Når Kristian kommer i full sprint der er det ingen som følger han og avslutningen i steget opp i lengste er veldig bra satt. Det andre målet kommer på en corner da midtstopper Simen Midtsundstad banket inn ballen på bakerste stolpe. Anders Flismyren Helland, som kom inn i pausen for en uvel og svimmel Sæther i mål, reddet også straffe! fortsetter han. 

Årets «Publikumskamp»

Det var gratis inngang for alle på årets «Publikumskamp». 

- Vi retter også en stor takk til alle som møtte opp på og alle bidragsytere til «Publikumskampen». Moro å kunne gi folk en god opplevelse, ikke minst alle de yngste utøverne fra Flisa AIL. Vi har ikke det eksakte antall publikummere, men det var nok 200-300 og det var veldig mange unger på 7'er-bana også, sier Ommang-Engen. 

Flisa fotball ligger med dette resultat på 9. plass på tabellen med 17 poeng på 18 spilte kamper. Lillehammer er fortsatt nr. 2, men med én kamp mer spilt og 4 poeng bak Kongsvinger 2 på toppen. Det betyr vel i realiteten at opprykket glapp med tap på SolørRadioen Arena, ettersom det bare er 4 kamper igjen. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 02

Flisa fotball - Lillehammer 2 - 0 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Kristian Skolegården (58 min), 2-0 Fredrik Midtsundstad (80 min). 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Magnus Sæther, Torkil Andre Moberg, Jørgen Helland, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen, Andreas Håbakk, Mergim Thaqi, Simen Vestby Midtsundstad, Simen Nordli Ruud, Kristen Ommang-Engen og Jonas Aurland.

Innbyttere: Anders Flismyren Helland, Ole-Gunnar Kjos, Oliver Banken Sandberg, Sebastian Østensen, Håvard Maribo Holtet, Oliver Anseth Enger og Marcus Langfoss Bjørnerud.

Neste kamp: 

Trysil - Flisa fotball lørdag 22. september klokka 14.00 på Trysil ipl.