«Publikumskamp» betyr gratis inngang for alle. Samtidig har bedrifter og privatpersoner mulighet til å sponse antall publikummere med en viss sum til Flisa fotball. 

- Det blir blant annet straffesparkkonkurranse mellom noen av A-spillerne og spillere fra yngres avdeling. Det er gratis inngang for publikum og det blir åpen kiosk selvsagt. Under fjorårets Publikumskamp, var det ca 350 bidragsytere, enten i form av økonomisk bidrag eller som publikum, forteller styremedlem i Flisa Fotball, Roy Arne Granvoll.  

- BRA MED TILSKUERE TIDLIGERE ÅR

- Vi har satt et øvre tak på 500 tilskuere for de som bidrar økonomisk, slik at det blir litt forutsigbart hvor mye de skal bidra med. For Flisa fotball teller hver eneste tilskuer, så vi håper mange kommer og på den måten også bidrar til inntekter for klubben vår. Det er 5. året vi arrangerer dette og det har vært bra med tilskuere alle år, sier Granvoll.  

- I år ser det ut som vi har værgudene mot oss, så heldigvis har mange gått inn med et fast beløp eller minimumsbeløp. Vi håper uansett at folk trosser værgudene og stiller på kamp! Vi ønsker Løten FK, våre støttespillere og publikum velkommen til kamp, avslutter Granvoll.