Lørdag ettermiddag var det klart for «lokaloppgjør» borte mot Eidskog, som tapte 4-0 borte mot Gran i serieåpningen. 

- Vi blir enige om å gå ut å ta styringa i kampen, 1. omgang er grei nok der vi har mye ball, skaper sjanser, mens Eidskog er giftige på overganger, begge lag kunne scoret før pause, sier Ole Rimmereid, Flisa-trener. 

Keeperen spilte til 12 på skalaen

Eidskog hadde en meget god keeper, med flere kvalifiserte redninger. 

- I 2. omgang får vi kampen i det sporet vi ønsker og skaper veldig mange sjanser, noen kjempestore, med normal effektivitet kunne vi scoret 3-4 mål bare på denne omgangen! Da vi ikke evner å sette sjansene skjer det som ofte skjer, at den heller kommer i mot. Eidskog snapper en pasning i vårt forsvar, runder keeper og tar ledelsen. Like etter kommer vi tilbake etter ett frispark fra Marcus Bjørnerud som Torkil Moberg flikker videre til Sindre Pedersen som utligner. Vi fortsetter å jage ledelse, noe vi hadde store muligheter til, men keeper Philip Nyborg økte børsskalaen fra 10 til 12 og plukket alt, til og med harde skudd godt plassert mot krysset! På slutten tar Eidskog godt vare på en overgang og setter 2-1, da må vi ofre mer fremover og de kunne satt ett til langt på overtid, forteller Rimmereid. 

- Spillemessig er dette en av de 2-3 beste kampene vi har spilt i år, og vi styrer kampen og skaper kjempemange sjanser. Kampbildet sier seier med 2-4 mål, men på ubegripelig vis ender det med tap 2-1, sier en skuffet Rimmereid. 

KAMPFAKTA:

4. divisjon avdeling 01

Eidskog - Flisa fotball 2 - 1 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Didrik Brenna (58), 1-1 Sindre Fjellberg Pedersen (61), 2-1 Paul Granheim (86)

Kort: 2 gule kort til Eidskog. 

Flisa stilte med følgende lag: Truls Frogner - Marcus Bjørnerud, Simen Nordli Ruud, Torkil Moberg, Jørgen Aaserud (Anders Simengård fra 86) - Erlend Karlsen, Oliver Sandberg, Erik Nymoen (Sebastian Østensen fra 50) - Kristian Skolegården, Simon Salen Aune, Sindre Fjellberg Pedersen.

Neste kamp: 

Flisa fotball - Furnes lørdag 11. mai klokka 15.00 på SolørRadioen Arena.