Flisa fotball tjuvstartet SolørMart'n onsdag kveld, men det ble en flau start for hjemmelaget. Allerede etter 20 sekunder ble det en misforståelse mellom keeper Anders Flismyren Helland og vikarmidtstopper Christian Røhne Jørgensen, og Faaberg fikk åpent mål.

baklengsmål på rekke og rad 

Den dårlige starten så ut til å prege hjemmelaget i resten av omgangen, og selv om Flisa periodevis hadde mye ball - kom baklengsmålene på rekke og rad. 

- Vi gir vel egentlig bort alle målene! Gutta er ikke «påskrudd» fra start i det hele tatt, og det er heller ikke første gangen i år det skjer. Det blir tatt veldig mange feil valg og vi gjør ikke det vi har blitt enige om. Da vi får en baklengs nesten før kampen har startet, kan vi jo bare kaste hele kampplanen, sier Kristen Ommang-Engen. 

2. omgang ble vesentlig bedre fra hjemmelaget, selv om det ikke ble noen uttelling. 

- I pausa fikk gutta ordentlig med kjeft for første gang i år, det vi viste i 1. omgang holder rett og slett ikke mål. I 2. omgang gjorde vi det vi ble enige om og slapp ikke Faaberg til en eneste sjanse. Vi skapte ikke all verden selv heller, men heldigvis svarte gutta med en vesentlig bedre omgang, sier Ommang-Engen.  

Mergim Thaqi ble kåret til «dagens Flisa-gutt» av en lokal jury. Aller mest gledelig var innhoppet av Oliver Anseth Enger, som har vært igjennom et langt skadeavbrekk. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 02

Flisa fotball - Faaberg 0 - 4 (0 - 4)

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Simen Alexander Martinsen (kaptein), Ole-Gunnar Kjos, Jørgen Helland, Kristian Skolegården, Andreas Håbakk, Mergim Thaqi, Christian Røhne Jørgensen, Håvard Maribo Holtet, Even André Stensberg og Jonas Aurland.

Innbyttere: 

Aleksander Danielsen, Kristen Ommang-Engen, Oliver Anseth Enger, Simen Nordli Ruud og Philip Pildahl.

Neste kamp: 

Engerdal - Flisa fotball lørdag 7. juli klokka 15.00 på Heggeriset stadion