• GOD KAMP: Andreas Smedplass stod en meget god kamp, men ble utvist rett før slutt.

Flisa - Aurskog-Høland endte altså 2-2 på lørdag, en kamp som var uten praktisk betydning for begge lag. Men temperament og dramatikk fikk publikum se likevel, de siste 10 minuttene ble rimelig kaotisk og dramatisk. Flisa ledet 1-0 til pause og var helt overlegne det meste av omgangen. 2.omgang ble avsluttet på dramatisk vis, med 3 straffer og rødt kort til Flisa's unge keeper Andreas Smedplass, som for øvrig stod en meget god kamp.

Flisa-trener Stian Aasen var ikke så veldig skuffet etter kampen:

- Vi starter bra, den første halvtimen er vi gode. Da har de nesten ikke ballen, og vi går opp til 1-0 og leder komfortabelt. Så skrur gutta av brytern det siste kvarteret i 1.omgang, og slipper de inn i kampen igjen. 2.omgangen er helt på "ferie-nivå" fra vår side, vi taper mye dueller og det er ikke noe fart i oss. I tillegg blir det litt kaos, for vi gjør så mange bytter, men det var helt bevisst fra vår side, forklarer Aasen.

klart hovedmålet

Utgangspunktet før kampen, var at flere som ikke hadde spilt så mye, skulle få spilletid:

- Dette var bevisst fra vår side, de som kommer inn gjør en god kamp de, men det blir litt for mange bytter og litt for mange rulleringer på kort tid. Det blir rett og slett litt kaos. MEN vi har klart målsetningen vi hadde før sesongen og det var "opprykk" til Regionligaen, smiler Aasen. 

Mange har ventet på å se keepertalentet Andreas Smedplass i målet, og de ble ikke skuffet:

- Jeg synes Andreas gjør en helt suveren kamp, og er banens beste spiller, veldig morsomt! Straffesituasjonen er slik som skjer, sier Aasen.

Som sagt ble det hele 3 straffer på slutten av kampen, alle var greie mener trener Aasen:

- Det var visst René Eriksen som ble revet ned på overtid, da vi hadde corner. Han mener selv det var helt riktig. Slik jeg ser det, er de straffene vi får i mot oss, klare de også. Jeg synes dommeren gjør en grei kamp jeg, vi kan ikke skylde på dommeren for at vi ikke vant i alle fall. Men vi har jo da en utespiller (Kristen Ommang-Engen) i mål på den siste straffa, og det var jo nære på at han tok den, sier Aasen.

lite fornøyd med dommeren

Aurskog-Høland var ikke like fornøyd med dommerprestasjonen, og det var ingen god stemning da kampen var slutt:

- De var nok ikke helt fornøyde nei, men det var viktig at vi beholdt roen og det er viktig at vi kan takle litt kaos. Det finnes verre ting i livet, enn at det oppstår noen situasjoner i en fotballkamp. Det er helt sikkert noen situasjoner som kan diskuteres, men det er helt klart at jeg som trener gjorde flere feil enn dommeren i dag, smiler Aasen. 

Nå gjenstår bare Ull/Kisa 2 borte neste helg, så er sesongen over:

- Det kan fort bli litt samme type kamp som mot Aurskog-Høland, men vi må ha fokus på å holde tempoet opp da. Vi kommer også til å slippe til en eller to nye spillere, og jeg har troa på at vi vinner den kampen. Vi har gjort en fantastisk sesong, vi må bare prøve oss på 3 nye poeng, så kan gutta feire etter kampen. Både spillerne og klubben har gjort en kjempejobb denne sesongen, sier Aasen.