• IKKE FULLT: Det var ikke fullsatt i Åsneshallen under fjorårets Kronekamp, men i 2018 går man for full hall.
  • SKAPTE LIV: Taigaen var heller ikke fulltallig i fjor, men de skapte mye liv og stemning som de alltid gjør.

Alle detaljer er ikke klare i skrivende stund, men det blir ny håndballfest med Elverum håndball herrer lørdag 20. januar i Åsneshallen. Det blir ingen «Kronekamp» i ordets rette forstand, men en håndballfest som kalles «Vipps-kampen». 

Kampen mellom Elverum håndball og Follo, blir hovedkampen – men det blir også mye annet som skjer i håndballens tegn lørdag 20. januar. 

- Samme dag er det 2 kamper for gutter 12 i Åsneshallen, det blir også ei temasamling som en del av håndballfesten.  Det er Elverum håndball herrer som skal jobbe med Flisa-gutta, og det ser våre gutter veldig fram til.  Lørdagens motstandere for gutter 12, er Veldre og Storhamar, og de vil også bli invitert til å være med hele dagen, sier sportslig leder i Flisa AIL, Ronny Grenberg. 

Det blir ingen tradisjonell Kronekamp i januar neste år, målet er å skape en håndballfest for både Elverum håndball og alle håndballinteresserte. 

- Vi skal ikke ut og «tigge penger», men håper folk vil støtte opp uansett. Det blir gratis inngang og vi håper å fylle Åsneshallen. Målet er at vi skal gi både Elverum håndball og publikum en god håndballopplevelse. Elverum var ikke helt fornøyd med fjorårets kamp, så nå er de klare for å vise seg fram for et håndballinteressert publikum, sier Grenberg. 

I tillegg til 2 gutter 12-kamper, temasamling over to økter og hovedkampen, blir det også lagt opp til noe som bør være meget interessant for mange.

- Ja, det blir lagt opp til at alle kan komme ned på gulvet i Åsneshallen og sikre seg autografer. Det blir også trenerforum der vi inviterer håndballtrenere og gjerne fotballtrenere fra distriktet, her kan du få høre fra Elverum håndball hvordan du kan bygge klubb og hvordan du gjør ting «riktig». Etter hovedkampen blir det middag for spillere, trenere og støtteapparatet fra Elverum og motstanderen, forteller Grenberg. 

Det er lagt opp til et tettpakket og interessant program for håndballinteresserte gutter. 

- Ja, det blir et tett program, men det er litt av poenget også. Vi ønsker å beholde flest mulig i hallen gjennom hele dagen. Den første G12-kampen starter klokka 11.00 og hovedkampen starter klokka 16.00, og etter det regner jeg med at publikum er fornøyd, smiler Grenberg. 

Elverum håndball kommer altså til Åsneshallen for 4. gang. 

- Elverum håndball stiller gladelig opp! Det de ønsker tilbake, er at vi lager et bra arrangement og får fylt opp Åsneshallen og sørger for god stemning. Dette er jo også god markedsføring for Elverum, og det er veldig mange solunger som er på kamper i Terningen. Dette er «vinn-vinn» for begge parter, og vi ser veldig fram til håndballfesten i januar, sier Ronny Grenberg.