• SCORET 3 MÅL: Unggutten Sebastian Østensen scoret 3 mål mot Hof.

Hof scoret det første av totalt 8 mål i kampen, men etter det var det stort sett bare Flisa 2. 

Flisa-trener Lars Mathisen er imponert over de mange ungguttene som spilte lokaloppgjøret. 

- Vi stiller et bra lag i dag, men vi må ikke glemme at vi har med fem G16-spillere, i tillegg til to syttenåringer og en attenåring. Vi spiller en veldig bra 1. omgang og selv om vi får 0-1 i mot etter ni minutter blir vi aldri stresset. Gutta triller ball bak og er flinke på å velge rett tidspunkt for å slå på oppspillspunkt høyere i banen. De siste 30 minuttene er det ett lag på banen og vi scorer fire mål og leder 4-1 til pause. I  2. omgang er vi ikke like gode i valgene vi tar i bearbeidingsfasen, men vi har allikevel god kontroll og vinner 6-2 til slutt, forteller Mathisen. 

- absolutt fortjent seier

Hof kom fra 2 sterke seire mot opprykkskandidatene Vaaler og Kongsvinger, men Flisa 2 ble for sterke. 

- Vi tar ledelsen 0-1, men etter det styrer Flisa kampen. Alt annet ville vært en bombe, da Flisa stiller med 9 A-lagsspillere på eget kunstgress. Det eneste Hof er bedre enn Flisa til i denne kampen, er å få gule kort og trå til i duellspill. Gutta skal virkelig ha for at de aldri kastet inn håndkleet, men står på hele kampen og kjemper seg gjennom med flere skader. Hof stilte med 5 halvskadde spillere og måtte benytte seg av keeper som utespiller. Så da sier det seg selv, at når «Hof B-lag» møter «Flisa A-lag», er det ikke ventet annet enn at det står 6-2 til slutt, og det var absolutt fortjent! Nå skal vi skrape sammen det som kryper og går til årets siste hjemmekamp mot Grinder på lørdag. Det er meldt varmt og sol, så jeg håper det kommer masse folk! Der håper vi på et litt bedre resultat og vil avslutte sesongen med 3 poeng på hjemmebanen vår, Sundenga, sier Fredrik Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Flisa fotball 2 - Hof 6 - 2 (4 - 1)

MÅL: 0-1 Magnus Bjørneseth (6), 1-1 Sebastian Østensen (9), 2-1 Sebastian Østensen (21), 3-1 Torkil Moberg (23), 4-1 Torkil Moberg (38), 5-1 André Johnsrud Bekkemoen (64), 5-2 Even Hedstrøm (78), 6-2 Sebastian Østensen (87). 

Kort: 3 gule til Hof: Aasen Skogheim, Gottenborg Larsen og M. Bjørneseth. 

Flisa fotball 2 stilte med følgende lag: 

Henrik Stræte Embretsen, Almantas Doreika, Jørgen Køien Skolegården, Sifatullah Noori, Kristian Skolegården, Filmon Yonas Goitom, Oliver Anseth Enger, Noa Andre Mathisen, André Jonsrud Bekkemoen, Sebastian Østensen og Torkil Moberg (kaptein).

Innbyttere: Marius Ramsli Myrvang og Mergim Thaqi.

Hof stilte med følgende lag: 

Vebjørn Espeland, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Svein-Magnus Lommerud, Stig Bjørneseth, Ivan Vidarr Njålsson, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Even Hedstrøm, Daniel Sjørbotten Skasberg, Magnus Bjørneseth og Fredrik Gottenborg Larsen.

Innbyttere: Ole Johannes Sorknes, Lasse Moen og Karl Even Korbøl. 

Neste kamper: 

Hof - Grinder lørdag 21. september klokka 15.00 på Sundenga

Flisa fotball 2 - Vaaler mandag 23. september klokka 19.30 på SolørRadioen Arena.