Flisa-jentene ønsket å vise seg fram på en bedre måte overfor hjemmepublikumet, enn i tirsdagens tap i lokalderbyet mot Grue. Men det vil seg ikke for Flisa-jentene om dagen, de har gode perioder innimellom, men de periodene blir for korte til å ta poeng og vinne kamper.

Flisa startet 1.omgang mer fokusert og bestemt enn hittil i år, ledet både 1-0, 4-3, 6-5 og de ledet også med 2 mål på stillingen 8-6. Men på stillingen 8-8 etter snaue 19 minutter måtte kaptein og storscorer Hilde Kristin Sveen, gå ut med noe som så mistenkelig ut som en lei kneskade. Og da startet problemene for Flisa-jentene, de ble liggende bak, men hentet seg inn igjen etter en time-out. Etter at Pia La Cour Sollien hadde utlignet til 12-12, scoret KIL 4 raske mål og gikk til pause med ledelse 12-16. KIL fikk en 2 minutter i omgangens siste sekund og måtte starte 2.omgang i undertall. 

nesten ajour, men raknet utover i 2.omgang

Flisa-trener Kent Gundersen hadde nok kommet med noen velvalgte ord i pausa, for Flisa benyttet overtallet til å komme bare ett mål bak, på stillingen 15-16 etter en fin scoring av Martine Sjølie. Da sa KIL takk for følget og scoret 7 mål, uten at Flisa klarte å svare. I denne perioden florerte det med tekniske feil, feilvalg og ubesluttsomhet. Ingen tok ansvar, og det ble avfyrt skudd på for dårlige sjanser, i tillegg smalt det i stolpen flere ganger. Selv med flere 2 minutter til bortelaget, og 7 meter, klarte ikke Flisa å redusere forspranget. Og etter bom på bom, var det naturlig at hjemmelaget slet med selvtilliten og KIL var en periode oppe i 11 måls forsprang. Det endte til slutt med 10-måls tap, 20-30 mot et KIL som ikke er det beste laget vi har sett i Åsneshallen denne sesongen. 

Begge keeperne på Flisa, Mia Sletten som stod det meste av kampen og Johanne Storholt som hadde noen innhopp, gjorde sitt til at ikke tapet ble større enn 10 mål. Flisa's beste ble også keeper Mia Sletten.

Målscorere for Flisa:

Emilie Thorsen 5, Charlotte Sagen 3, Hanna Snarvold Sletten 3, Ada Røhne Jørgensen 3, Hilde Kristine Sveen 3, Martine Sjølie, Anna Kjellgren og Pia La Cour Sollien.