• SPILLENDE SPORTSLIG LEDER: Kristen Ommang-Engen har det travelt for tiden, med signering av både "gamle" og nye spillere.

Både Bjørn Erik Krogh Gerson og Simen Nordnes kommer opprinnelig fra Kongsvinger, men har mange sesonger bak seg i Flisa fotball allerede. Gerson kom i 2012 og har spilt stort sett hver eneste kamp etter det, noen scoringer har det også blitt - men Gerson er først og fremst viktig som midstopper. 

Sportslig leder Kristen Ommang-Engen, sier dette om Gerson:

- Bjørn Erik er heldigvis med videre. Han spilte tilnærmet samtlige kamper i fjorårssesongen og var en ledende skikkelse hele året igjennom. Bjørn Erik kommer også i 2017 til å løpe opp alt av spisser, smiler Ommang-Engen.

Simen Nordnes, som er sønn av tidligere KIL-kjempe Knut Nordnes, har også vært lenge i Flisa og er en viktig spiller på midtbanen, med sin slepne teknikk og overblikk. Han har vært i Flisa siden 2011, kun avbrutt av en sesong i Skeid:

- Ja, Simen Nordnes klar for årets sesong. Ting detter nå på plass og fjorårets assistkonge, er klar for en ny sesong i blått og hvitt. Kongsvingergutten har nå vært i klubben i mange år og blir nok like viktig i år som de foregående, forteller Ommang-Engen. 

lokale signeringer

Selv om både Gerson og Nordnes har vært lenge i Flisa og kan regnes for å være lokale, så er Ole Kristian Myhre Flisa-gutt fra barnsben av:

- Jeg kan bekrefte at Ole Kristian Myhre også har signert. Ole er en driblesterk back, som går på et nytt år i Flisa. Ole hadde en veldig god sesong i 2016 sammen med resten av laget, og vi er selvfølgelig veldig glad for at Ole også blir med i 2017, sier sportslig leder Ommang-Engen.

- Andreas Håbakk er også klar. En av de virkelige klubbspillerne i nyere tid går på sin 9. sesong i Flisa i 2017. Andreas er en spiller som kan gjøre ting på egenhånd og vil bli veldig viktig for oss, når vi nå skal opp ett nivå, sier Ommang-Engen.

Det jobbes også på spreng med flere spillere og konkrete erstattere for Peder Bye Foss, som dessverre for Flisa, signerte for Lillehammer før helga - grunnet jobb- og bosituasjon.

En som også har gitt beskjed om at han gir seg, er Grinder-gutten Espen Fjeld. Han var veldig skadeutsatt i sesongen som var, og grunnet kneproblemer klarer han ikke å legge ned den treningsinnsatsen som kreves og har derfor valgt å gi seg i klubben. Et kjempestort talent som dessverre måtte gi seg grunnet skadeproblemer. 

Ryktene går om at det er ventet flere signeringer de nærmeste dagene, så følg med!