• IDYLLISK: Finnskogtoppen Velværehotell ligger idyllisk til på Grue Finnskog, og mange særlig fra Oslo-regionen tar turen hit.
  • ÅPENT FOR ALLE: Selv om de er flest tilreisende som bruker basseng og andre fasiliteter på Finnskogtoppen, er tilbudene også åpent for lokalbefolkning som ikke velger å overnatte.

Mandag var første dag på jobb etter ferien for de ansatte ved Finnskogtoppen, og alt tyder på at velværehotellet går en super høst i møte.

- Det har vært helt sjukt i dag. Telefonen har ringt i hele dag, og belegget for høsten begynner å bli kjempebra, sier Therese Eriksson, som er daglig leder ved Finnskogtoppen Velværehotell.

Hun og de andre ansatte krysser fingrene for at telefonen fortsetter å ringe på samme nivå i dagene som kommer.

Lager utstilling

At det er 25 år siden Kjell Rymoen grunnla Finnskogtoppen Helsesenter skal markeres på flere måter. Fra 25. til 28. september, og fra 23. til 26. oktober er det jubileumsdager her. Da kommer Rymoen tilbake for å holde foredrag.

- Vi har også ryddet og funnet mye informasjon fra langt tilbake i tid. Tanken er å lage en liten utstilling som viser utviklingen til Finnskogtoppen gjennom 25 år, sier Eriksson.

Utstillingen skal gi en rød tråd fra starten i 1991 og frem til i dag. I tillegg blir det under jubileumsdagene satt opp en egen meny.

- Maten skal bli som den var i 1991, og vi håper menyen kan være med å ta folk tilbake i tid, sier Eriksson.

Tidligere ansatte er invitert med på feiringen, og Eriksson håper at mange fra lokalbefolkningen også vil være med.

- De fleste besøkende kommer fra Oslo-regionen, men stadig flere fra nærmiljøet får øynene opp for oss. De som bor i Solør og omegn er selvsagt også hjertelig velkommen til å bruke oss, og jeg håper mange blir med på vårt 25-årsjubileum, smiler Eriksson.