Flisa Allianseidrettslag ble utfordret på å holde dørene på Bjørkheim åpne, og vise finalen på storskjerm. Den utfordringen tok de på strak arm, og folk strømmet til:

- Vi har et rusfritt arrangement, og serverer det som er tradisjonell idrettslag"mat", dvs vafler, pølser, brus, og vi har åpen kiosk ellers. Her kom folk allerede da vi åpnet dørene klokka 1800, og de strømmer fortsatt på. Det er helt fullt i storsalen og mange sitter også i veslesalen, helt utrolig at folk kommer og blir med i så stor grad, sier en meget fornøyd Tore Huuse Øwre i Flisa AIL.

De var spente på hvor mange som skulle komme:

- Vi var rimelig spente på hvor mange som skulle dukke opp, men det er ikke tvil om at dette arrangementet virkelig traff publikum. Vi vil også takke de lokale sponsorene som alltid stiller opp, denne gang med Håkons camping og Kiwi Flisa. IT Care stiller opp og hjelper med det tekniske, så vi får vist finalen på 2 storskjermer, tusen takk alle som hjelper oss! Vi har vel også landet kuleste konditor i Ivar "The cakemaker" Bakke fra Kirkenær, han er Solør-patriot, og har bakt en egen "The Stream finale" kake. Verden kuleste kake med Thosebrick-motiv på! sier en blid Øwre.

stor dugnadsinnsats

Det er ikke bare andre som bidrar, men også mange fra egne rekker i Flisa AIL som bidrar med dugnad:

- Det er det som er så artig å være i et idrettslag, det er så mange som melder seg og vil bidra. En utrolig dugnadsgjeng, de ringer og spør om det er noe de kan bidra med, utrolig bra. Nå er det over 200 personer her og alt flyter og går bra, smiler Øwre. 

Og hvordan går selve finalen med vår lokale helt?

- Tony er uansett en vinner, men vi håper jo selvsagt han vinner selve finalen også, sier Øwre før han haster videre.