• PRØVER LØYPA: Etter en time med grunnkurs fikk elevene prøve seg på løypa nede på Myrmoen.
  • ET FELLES MÅL: Frisbeegolf er som vanlig golf, måler er å få frisbeen ned i kurven på færrest forsøk.

Solør Frisbeeklubb har det siste året bygget et stort og fint frisbeegolfanlegg nede på Myrmoen. Løypa stater oppe ved Åsnes ungdomskole, og er perfekt for elevene å bruke i gymtimene.

- Jeg jobber noen dager på skola, og vet flere har sagt de ønsker flere aktiviteter å holde på med. Nå da Solør Frisbeeklubb bygget dette anlegge var frisbeegolf noe som var interessant, sier Lise Kjersti Kjekshus. 

Skolen hadde frisbee fra før av, men kun fritids frisbeer. Kjekshus søkte Grue Sparebank om penger, og kjøpte inn 60 stykk frisbeer. 

- Nå som skoleåret går mot slutten, og 10. trinn skulle ha aktivitetsdag, var det en fin mulighet til å overrekke gaven, forteller Kjekshus.  

Elevene fikk først instrukser på hvordan man holder, sikter og kaster for å treffe kurvene. Med seg hadde de Sondre Skulstad fra Solør Frisbeeklubb. Til slutt ble elevene delt inn i grupper, og gikk ned på Myrmoen for å spille.

- Det elevene som har kommet bort til meg har virket veldig positive. Jeg ser flere som smiler, og det virker som de koser seg, sier Kjekshus.