• FIKK FOLKET MED: Christiane og Daniel Owen var artistene som sto på scenen utenfor Extra Kirkenær.

Den nyåpne Extra-butikken på Kirkenær var så heldig å få VG-lista minikonsert på besøk under Sankthans på Kirkenær. Været kunne definitivt vært bedre, men plaskende regnvær til tross var det langt fra folketomt.

- Dere må bli med på allsangen da. Kom igjen i regnværet nå, sa Christiane, til det ivrige publikummet som hadde tatt plass på baksiden av Extra Kirkenær.

Det var særlig de yngste som tok plass foran scenen i regnet og ble med på allsangen, mens de voksne holdt seg under tak i teltet litt lenger unna.

På rundreise i landet

Minikonserten var en del av et nasjonalt opplegg.

- Utenfor Extra-butikkene rigger vi en scene og inviterer til minikonsert i regi av VG-lista. Dere er hjertelig velkommen til en dag fylt med flinke artister, deilig grillmat og aktiviteter for store og små, heter det på nettsidene til NorgesStorsteGrillfest.no.

For gjennom dagen inviterte Extra Kirkenær til grilling og smaksprøver på deres sortiment. Mange valgte å ta seg en smakebit tidlig på dagen, i påvente av at showet skulle starte i traileren som hadde tatt plass utenfor butikken.