• REKORD MANGE MØTTE: Cathrine Hagen påpekte at hun aldri har sett så mange på «Vålertunet» noen gang.
  • DANSET TIL SISTE SANG: To dansefugler begynte å danse da Halvorsen spilte siste sang.

Mandag 4. februar besøkte Tore Halvorsen Vålertunet for å spille en gratiskonsert som var basert på hans fantastiske karrière i Ole Ivars.

- Det var helt fantastiske å spille her. Jeg syntes det er fantastisk at eldre mennesker kan komme sammen, og har det artig, sier Tore Halvorsen. 

Cathrine Hagen åpnet med å si at hun aldri har sett så mange mennesker her på Vålertunet noen gang. Hun påpekte at dansegulvet var litt lite, og hintet til et kvelds-arrangement med Halvorsen senere.

- Hvordan er det å være solist?

- Det syntes jeg er kjempe artig, det er noe jeg har drømt om hele livet å kunne være litt entertainer. Nå som jeg har gitt meg med danseband, så er det gøy å kunne være litt mer entertainer og gjøre konserter, forteller Halvorsen.

- Angrer du på at du har gitt deg i Ole Ivars?

- Nei jeg gjør ikke det, men jeg savner det jo innimellom. Jeg må jo være ærlig, det er moro å spille i band. Men jeg fikk så nok, og jeg ville bestemme tiden min selv, forteller Halvorsen.

Halvorsen forteller at programmet er stappet, og mange spillejobber venter han framover. Blant annet en del konserter på Gran Canaria.